IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 24, 2010

Desperate Housewives

eeiiiii geram oooo
aku punya la tggu season baru desperate housewife ni mlm tadi
ingat kot start kul 9mlm..bleh la gigih lagi mata ni
sekali tu rupenye kul 10.30mlm
huwaaaaaa mencik tau..awat buat lambat sgt



tapi sbb nk sgt tgk, aku gigih gak tahan mata sorg2 sbb syarul kuar jumpa member dia
(aku selalu kena tinggal mlm2..sian kan)
tapi tak smp ke mana pn aku tgk

tau2 sedar da kul 12mlm
huhu..aku ttido depan TV

frust gile ok..huhu
punya la lama aku tggu new season ni
1st episod da miss..huhu
harap2 next week aku bleh tahan mata ni..

12 comments:

rasp said...

i tgk sis...
tak plan pun nak tunggu...
tapi bila tukar2 channel tgk baru nak start, i layan je le...
mmg suka pun crite nie...

helena's said...

mesti comel gile tertido kat depan tu kan kan.hehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku tertengok smlm .. bestttttttttt wo .. tp endingnya kalau x silap anak si lous lane tue kena cekik mati kot dgn sorg mamat neighbour baru pindah .. cam psycho ker family baru tue ..

SyaNa said...

rasp~ huhu jeles oh sis

cik hel~ akak ko ni mmg comel dik..hahahaa

diana~ ye ke..oo 1st episode da ade tragik2 ye..huhu rugi rugi

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

same ngan akak, favorite akak nih

PHiRa said...

aku tengokkk...pastikan adief tido awal mlm tadi sbb nak tgk cite ni...

fabulous.farah said...

ko tdo dulu..pastu ko set alarm kul 1025..5 minit tu masa untuk basuh muke=p

~Eila @ Along~ said...

ala..dah lama tak layan tv..
asyik tgk dvd je..
best citer2 ni..aku pun suke tgk gak...

sararisa said...

ala sara pun dah setengah jalan baru tengok...tekan punya tekan keluar citer tu...lagi 30 min nak abes...mencikk betul lah...

mama_umar said...

arghh!!aku lupe beb citer nih,adoiiilahh..xper..mgu depan!

ayien78 said...

uwwwaaaaaaaa aku pun miss citer ni... tertido beb!!!
awatla lambat sgt start ekkkk

mama tisya said...

biasa kalo tertdo dpn tv tgu rancangan fav:-p