IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 11, 2010

Famous Amos Vs Almost Famous

gud morning!!!!!
aku nk ngadu kt korg ni :(
huhu aku ngidam nk makan famous amos cookies tu...
ari tu da beli..ni teringin lagi

nak jadi cerita, aku buat OT utk driver opis ni..sekali OT dia manyak melampau ko
sampai RM2k++
aku ngan kimm pn try la nk ngepow dia cookies famous amos tu (1 ngepow duit dia..1 lagi umah bos tu dekat ngan ikano)
tak dapattttt..kedekut itu driver..siap ko bulan depan aku buat OT ko lambat2

ade ke dia suh beli Chipsmore..wey mana sama wey..
lain sgt2 la rasanye kan :(

sekali tu smlm kimm dtg bwk pack cookies ni..
aku nk tergelak tgk tajuk cookies ni :)

ok la kan..ade gak famous2 nye tu..




nasib la sedap..bleh la buat lepas gian kan





*ala bukan tak bleh beli sdiri famous amos tu..tapi jauh sgt..
kt Ikano sana tu..esk ade lunch date ngan Erryn a.k.a mamatisya bleh la suh kimm lompat kete sat gi beli..

17 comments:

mama tisya said...

aku pn suka famous amos...sedap kn..hah esok bole p bli kt ikano...kt mn kim bli almost famous tu...ehhehehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

sedap ke yang semekut ni...aku tak nak try lagi...huhuhu

mya said...

aku gila biskut famous amous weh. no nut chocolate chip. perghh...

Mamamanja said...

kalo akunya plan x jd aku polo erryn dating ngan ko wehhh

Mamamanja said...
This comment has been removed by the author.
rasp said...

pamos amos mmg sedap...
1st time tgk almost pamos...
beli mana ek hehehehe...

SyaNa said...

erryn & rasp~ kimm beli kt kedai mamak area umah dia..esk kalo dia bwk aku bg ko rse ek erryn

fiza~ sedapppp..hingga jilat jari

mya~ aku suke yg double choctu..hitam pekat melikat

mamamanja~ ok roger wey

Hani said...

ish,kena beli gak tu..karang kempunan plak..meleleh air liur baby..

helena's said...

bile nak makan ngan saya nih??ngee

SyaNa said...

noni~ esk mmg konfem kena beli

cik hel~ adikkku..meh la amik kakak kt umah kite gi mkn2 :)

Manjakusayang said...

Macam sedap jer... Kita pun suka juga... Tp, malas nak gi IKANO... Bukan jauh pun... 10 minit jer dr rumah! Tp, huhuhu...malas akak ler... Hari minggu cam ada orang bagi duit jer kat sana! jem giler...huhuhu

** atie + farid + aisyah ** said...

aku sgt suke famos amos...... suka..suka..suka.... amboi.. esok korang bersuka ria ye

fabulous.farah said...

hahaha..kelakar la..tak jumpa lagi biskut ni. bagus gak timm ni kan

Nana said...

beskut ni klw bli yg yg giant rasa mcm bukan ori je kan

mama tisya said...

biskut femes lg sedap

mama tisya said...

almost femes kureng

sall said...

yg penting aku nak mkn McD Free.