IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 3, 2010

Suami sapa la tuuuuuu

selamat pagi kawan2!!!!
hari ni mood aku da ceria kembali..smlm agak mendung sket gangguan jiwa berlaku :p

org kata, kalo peknen tak bleh stres2 kena ceria sentiasa..tapiii robot kah jiwa aku nk hepi selalu..tp tu la, skrg ni kalo ade gangguan jiwa aku cepat2 cari kak phira mintak dia bg ayat2 bg aku tenang..tq kak :)

ok smlm balik keje aku letih sgt..balik teros terbaring tgk Na-O-Mei
tak tgk pn lauk utk dinner..huhu
pastu tak tny pn syarul lapar ke tak..hahhaaa sbb letih sgt :( malas aku nk pk

pastu lepas maghrib tu aku dgr ketang ketung kt dapur
rupenye pakcik ni tgh masak ko...hehehee
bkn Naked Chef ye..


aku hanya terbaring kt depan tv dgn riang ria :)
ala bkn selalu pn kan..aku ni mmg pesyen kalo aku malas, mmg aku malas la
tak yah la nk suruh2 ke..



tuuu diaaaaaa
kari ikan kembung + ikan bakar + telur masin


wahh!!! 1st time dia masak kari ni
dia masak kan tak tny aku langsung cara2 nye
tau2 da siap jek ha..
rasa nye?? ok la not bad :)




TQ Encik Syarul :)

ala sekali sekala aku buat entry puji suami sdiri tak pe kan :p

18 comments:

mama tisya said...

wah byk syarul masak utk isteri tercinta

IDA said...

wah bagusnye..lain kali boleh le masak lagi kan kan...hehehe...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kagum.. kagum .. ada bakat terpendam rupanyer ... nanti time pantang sure rajin menolong nantie ;-)

M@L@ said...

pandai & rajin nyer somi adik masak..masak kari lg tu... akak sendiri pon kureng pandai...hehehe

SyaNa said...

erryn~ dia nk abiskan lauk2 dlm esbok tu :)

ida~ aku rsa tahun depan kot dia masak balik..hehee

diana~ aku pn terkejut dia boleh masak..hahaha

mala~ tu la kak..sye pn kagum dia msk kari..hehe

Jiejah @ Iza said...

wahhhhhhhhhhhhh vangga vangga aku tgk :-D .


kalau aku dah terbongkang gitu , kompom lauk kedai huhuhu

Diarihatiku1976 said...

LAKI KITA SAMA WEH... kalo akak malas.. dia akan masak.. kadang-kadang akak buat-buat malas... hahahskss

helena's said...

romantik!

SyaNa said...

jiejah~ ikot aku mmg lauk kedai da tu..tp ttibe pakcik tu rajin

kak ina~ kak kalo gini mmg best buat2 malas selalu :p

cik hel~ kawen cepat!!

~Eila @ Along~ said...

haaa..tu dia..sape tak sayang isteri oii..hehe..syana..agak2 kalo ko malas selalu..lagi rajin die ke dapur hehe... aku jarang masak..sebulan sekali pun lum tentu..huhu

SyaNa said...

eila~ aku rasa kalo aku malas selalu konpem kena sound tepek punye..takde makna dia nk masak selalu..hehee

Ami said...

wah bagus2,rajin giler!
ami time rajin masak pon satu lauk jer hahahha

ALoNa [CintamaniszLite] said...

uuiii...tak tinggal cabai potong tu ler...haha

Syana...ada rasa kari tepen tak?? haha

~sall said...

salam,untungnye ko dpt suami rajin.

fabulous.farah said...

wah..ur hasben macam suka masak jer

mama_umar said...

wahhh,respek ahh syahrul, klu apai,xtaula kot jd kari ikan,atau sup ikan,heheheh

syarul/ acoi said...

a'ah.. yela tu.. takut gak le dah le salu entry suami xde di sisi je.. nnt ckp suami x syg kan.. haa.. see syg ke tak..?
hehe..

xdela, sekali2 pesalahnye..

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????