IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 29, 2010

Salam kekasih

selamat petang..eh da petang eh??
huhu hari ni bz sgt2..
bkn jek tak layan blog, FB, blog korg pn aku just tgk2 gitu jek

sure korg da muak nk masuk blog aku kan..asyik la takde entry baru
tapi kalo korg mau, bleh la jelajah entry2 lama nun
banyak gak yg best :)

duit nuffnang aku pn da makin slow..takpe la, takde rezeki nk mencanak kan
aku pn tak terdaya da nk pulun 2-3 entry 1 hari

tapi ape yg aku harap, jangan la lupe blog aku ni ye :)
jemput2 la jengok ok

bye

7 comments:

saveme_zero said...

hah syana..ksu dah klik nuff ko..kekeke. alaa...xpe la,dah bz nak wat camne.

Nana said...

xpe..nanti kuar si kecik ari2 ko mest nk update psl bb je heheh

ALoNa Cintamaniszlite said...

takpe syana..
skang ni kena ikut emo ngan mood tau, hoho. Masa ni ler nak manja2 ngan mood.

Semoga sihat walafiat bersama baby dlm peghot tu.

Afne said...

takpe bz.. keje diutamakan.

btl kata nana.. nnti best ooo asik citer psl anak. share ngan kekawan.

mama_umar said...

hehehe,saye sokong nana & afne,tgkla kitorg,anak tertonggeng ke,tdo ke sume nk citer,hahahaha..xpe2,aku phm klu ko bzmaku pon kdg bz langsung xsmpt nk on tenet

ayien78 said...

syana...
ada la...cuba ko click kat link kedai aku....
atau senang citer ko g
babyjayscloset.blogspot.com

byk seh in hand

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????