IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, March 16, 2010

Nasi Ayam Sos Tiram Bangsar Mariiii

alhamdulillah :) kenyang perot aku
ari ni aku lunch kt opis jek sbb kim cuti..nasib la adik opis aku ni mau ke bangsar ade hal telekom
teros aku order Nasi Ayam Sos Tiram

aku kalo gi Bangsar mmg akan cari nasi ayam kt kedai brader ni :)
terbaekkk dari ladang (bak kata erryn) hahahaa

so menjamah la kau sorg2 td..sob sob sob


sedap sgt ayam ni..dulu aku suke amik ayam berlada..tp sejak2 tak bleh mkn pedas ni, mmg aku sedar diri la kan

perot kenyang mata pun da ngantok..kan best kalo ade bantal :p

meh 1 lagi aku nk tunjuk :)
ubat terbaru doc bg aku ari tu
ala sape2 yg ngandung sure tau ubat ni kan
OBIMIN..bkn nk cerita kebaikan ke ape..
tapi nk cerita..aku suke ubat ni sebab

dia kaler pink :)


sgt comel kaler ubat tu..
so aku pn nk feel comel la sbb pakai tudung pink kan..posing la dgn ubat yg comel tu :p

*perkembangan terkini:
badan makin kembang :p
sakit belakang menjadi2
baby bergerak dgn aktif
cepat letih lagi2 kalo tgahari

ok tu je :)


19 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

hepinya mak yong makan nasi ayam idaman hatieee ;-)

mama tisya said...

terbaeeekkk dr ladang...hahahahha

wah sudah tukar ke nasi ayam sos tiram plak ye..sedapnye wei..td ko lpr tgk menu kt entry aku..ni aku plak lpr wei tgk menu ko..dh ler tk lunch disebabkn entry good news or bad news tu...huhuhuhuhu


obimim tu aku tk abis mkn sebab ubt beso,aku abis mkn folic acid je....ahhahaha

SyaNa said...

diana~ hepi sgt :D

erryn~ mmg terbaekk dr ladang kedai brader ni :)
tp mana bleh lawan nasi dagang mama ko wey..
*ko takot mkn ubat ek..hehee

Jiejah @ Iza said...

sonok tgk ko berkembang syana hahahaha ,, tp berkembang ada isi tadak hal .. aku ni kembang tadak isi huwaaaaa !!!!

Diarihatiku1976 said...

wahhhhhhhh........ sama ubat tu ngan tudung ... mood nak makan pun terus ado ekk... chaiiyokkkk

SyaNa said...

jiejah~ hiks..tp lepas ni nangis aku nk buang lemak2 ni

kak ina~ hehee feling comel la sambil mkn ubat :p

Nana said...

owh ni la dia nasi ayam yg di war2kan kt fb tadi ek hehhe
lapo plak aku dah la xlunch tadi

Afne said...

obimin sebijik kaler tudung ko hehe. berseri la ko sikalang...

M@L@ said...

makan sorg2 yer..special yer bersos tiram ayam nyer..biasa mkn nasi ayam biasa jer.. leh try ni nanti..

ubat pink tu azab tol akak nak mkn sebb besau..masih byk stok nyer.. biler teringat bru mkn..hehehehe

SyaNa said...

nana~ ni la rupe paras nasi ayam terbaek dr ladang tu..hehehe

afne~ berseri ek?? ni pn aku rse mencomot jek

kak mala~ ni nasi ayam special sket kak..sye suke obimin tu sbb dia jenis licin gitu kan.sekali teguk jek

helena's said...

perkembangan terkini tuh dah macam pantun dah..hehehe

aktif tu,..bestnyeee!

sara said...

sedap nye..da r ngah lapar ni..

SyaNa said...

cik hel~ kata ari tu nk rasa baby gerak.meh la..mmg dia gerak2

sara~ mmg sedap..ni aku lapar balik ni..camno??

fabulous.farah said...

*telan air liur*sedap nye nampak ayam~

~sall said...

wallaaa...sedap3.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa aku paling xsuka obimin tue..besar gila..rasa tersangkut jerk kat tekak nie ha..tapi demimu anak ku gagahkan jua telan..

M@L@ said...

speacial yer.. dik aper nama kedai tu? nak g try mkn lah..

ayien78 said...

syana.. tang mana ko kembang??mana???nan ado... comel jek aku tgk hihihi...makan syana... makan selagi dpt lesen besar...aku dulu segala benda yg teringin aku telan....

best kan pregnant ni???miss dat time.. esspecially masa preggy twins.... segala privillage aku dpt... " dia ni pregnant twins ni.... dia nk mkn ni... baby twins dlm perut teringin ni" hahahhahar...tkde makna ok.... mak dia yg nk sebenarnya

mama tisya said...

nasibaik aku pernh try menu ni