IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 11, 2010

Barang baby

aku tak kire..nk tunjuk gak brg baby yg aku da beli :)
lantak la kalo ade yg kabo "tak elok beli awal2 ni.."
ko doa kan je la yg terbaik utk aku kan..jgn la mintak benda tak elok jadi

skrg ni da 5 months pregnancy..so aku da start survey2 harga barang
pastu tgh2 usha brg kt kedai online, terjumpa kedai ni

http://zhbabyshop.blogspot.com/


teros aku order 2 barang

1st botol Avent (RM45.00)
yg ni bukan 2nd..yg ni baru tau


2nd Baby Monitor (RM120.00)


baby monitor ni 2nd hand dr UK
mostly barang2 kedai zeti ni dr UK (kan zeti kan???)


even 2nd hand tapi condition ok
aku da test main2 ngan syarul
sorg dok depan sorg dok dalam bilik
pastu dok berlakon nangis2 mcm baby :p




so kalo korg nk beli baju, kasot branded pegi la website zeti
http://zhbabyshop.blogspot.com/
*ari ni dia baru upload kasot branded..pegi la serbu..murah2 jek :)

10 comments:

** atie + farid + aisyah ** said...

bestnye tgk org shopping brg bb... lame dh tak shopping brg bb... hehehe

mAr@ZiEy said...

babe..adik aku yg keje kedai baby dlu..pun rekomen kan aku beli botol susu cam ko punyer..dia ckp better beli mahal..coz botol rupa camtu..mmg elok utk baby..nak2 puting dia senang nak basuh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kita pun masa g holiday hari tue..rembat gak 3pasang baju tuk bb...sebab rasa rugi xbeli sebab murah gila...kita doakan yang terbaik tuk ko n baby..amin..amin..

gee ryder said...

syokye dh start shopping brg baby..

ala aku dulu pun ada gak yg beli awl tp xsemua la.excited punye psl..biasala tu..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

ammmm...chak!!!

Beli awal2 pun takpe syana.
Nak beli sekaligus..teruk gak ler. Pasal barang2 bayi ni...mahal dari barang2 kita, hehe..

Afne said...

nnti kita main2 baby monitor tu nak tak? hehe

syana, anda telah di tag hahahaaaaa

Nana said...

wah mcm bez bb monitor tu klw dpt kat aku & amrul ktorg wat main2 lak hehe

julia@ratu78 said...

dah leh dah start beli brg2 baby skrg ni, doakan yg terbaik... :) insyaAllah....

aku suka brand AVENT ni...

mama_umar said...

ini tokey suda mari..tengkiu syana,aku jual ye..jgn slalu men sgt monitor tu kang tibe2 x nyala dah,hahaha

ayien78 said...

syana.... bila ko nk shopping kat blog aku lak??? aku ada jual selimut baby, set rompers baby, baby??? yg tu jek aku tk leh jual hehehehhe
penat buat sehhh