IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, March 15, 2010

Lepas gian aku :)

uuuhuuuuu akhir nye lepas ngidam aku
jumaat lepas, time kuar mkn ngan erryn, dia pelawa nk tlg belikan famous amos since dia smp awal..aku pn ok jek

tq la erryn sudi belikan..kalo harap kitorg ari tu mmg tak sempat nk rush ke ikano tu
aku suh erryn beli 100gm DOUBLE CHOC WITH PECAN (RM8.90)

puas la makan :)
da abis pn aku makan weekend ari tu


hepi siot dpt meskot ni

tp bkn bleh mkn selalu sbb manis.so berpada2 la ye..

*aku kena pantang makan gak ni..sbb berat naik mencanak plus aku takot kena kencing manis..huhu ari ni niat nk kurangkan gula & lemak2 :)

13 comments:

mama tisya said...

aku pn dh abis mkn..sedapnye...dk terbyg2 lg....yela kalo tgu ko sure lmbt nk ke ikano...nasibaik aku tlg bli,sian mak buyung kempunan lak:-p

hah kena kurang2 manis2 skit kn ada yg kena minum air gula...hehehehe

Nana said...

heheh...jgn mkn banyak2 sgt wei menda2 manis ni

aku pun ske beskut tu

Diarihatiku1976 said...

aalah syana.. akak tgk badan syana naik mendadak... jgn ikut perasaan sgt syana oii... kalo teruja pun tahan nafsu ekk.. demi kesihatan..

SyaNa said...

erryn~ tq la wey kalo tak kempunan aku

nana~ baikkk

kak ina~ baikkk

helena's said...

kakak..sebab kakaklah saya yang tak makan coklat nih tetiba teringin nak makan famos amos nih..berlari ke alamanda beli tuh.hahahaa

ok taklah berlari.bernaik kereta..haha!

rasp said...

dah tngk nie cam tingin lah plak kan...
tapi biskut nie mmg kena makan skit2 je kan...
sbb mannnnnnnnniiiissss....

fabulous.farah said...

huhu..betul2..kene jugak jaga..nanti kalau kene kencing manis susah masa pregnant ni

mama_umar said...

heheh..jgn ikut nasehat aku,sbb aku pon suke bende2 cenggini time preknen,super ring lagi sodap ;p hahaha

Dayu said...

terpaksa lah tgh pregnant2 ni, kena kawal segala makan, tp kalau dh tekak teringin nak buat cmne kan...balun je..
tapi beringat tu tetap iye

mama tisya said...

sedap2

mama tisya said...

skarng ada promo

mama tisya said...

dpt bli soft cookies murah

sall said...

yg penting aku nak mkn McD Free.