IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, March 4, 2010

Dinner bersama teman

selamat hari khamis!!!
smlm balik keje syarul btau dia lambat smp umah..dia pegi ke UIA gombak sana
so otak aku ligat la dok pk nk makan ape..nak ajak sape..heheee
otak aku mmg suke kalo buat planning gini :)

teros jek laju aku call ilia ajak jumpa (dgn izin suami ye)
jumpa di area mutiara damansara sana

muke hepi dpt ketip gajus pakai chop stick :p


ni la ilia yg teman aku dinner :)
*ilia nnt ko da kawen agak2 bleh ke aku terjah2 ko gini ajak kuar??* hehee


ayam bersama gajus


butter prawn terbaekkk
sedap kooo..udang besar2 plak tu


kami minum chinese tea jek.save bajet :p


pastu dessert up dgn air longan ais..
aku tak suke sgt sbb ade lemon plak dlm tu..

ala lupe mau snap gambar depan kedai..
makanan kt sini chinese food..
ade tanda halal ek..kami da siasat da b4 masuk

10 comments:

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wah mkn chinese food korang yer .. aku smlm mkn nasi + ikan sambal jer ..he..he..

Nana said...

mengancam makanan ko tu
aku penah gak makan ayam gajus tp kale marah nak itam gitu sedap..

mama tisya said...

terliur tgk smua makanan itu
air longan tu pn nmpk sedap

saveme_zero said...

adehh..terliur aku. blk ni mcm nak masak mcm ni je..hahaha

M@L@ said...

pandai dik ko guna chop stick... kalo akak conform x dpt ler gajus tu masok mulut...

Diarihatiku1976 said...

mengancam makanan ko tu

Manjakusayang said...

nampak cam sedap.

Waheda said...

kalo tak salah kedai ni name D ' Mango ..
dekat ngan umah aku ni ..

mama_umar said...

gimme 5 la syana,aku pon sgt suke mknn cine halal =)

mama tisya said...

butter prawn tu menarikkkkkkk