IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, March 24, 2010

Nando's

eeerrkkk alhamdulillah..kenyang makan ari ni :)
korg da gaji???
hehehe aku gaji ari ni, so td gi bank teros makan kt BANGSAR VILLAGE

ingat nk makan nasi ayam sedap tapi memandangkan cuaca panas keting teros kena cr tempat econ
so menuju ke NANDO'S la kami2 ni


air kami :)
aku ngan kimm beria amik bottomless ice lemon tea..konon nk refill byk kali la
sekali tu minum 1 gelas tu pn sendat perot


aku amik sup..saje buat lapik perot :p


Mine..mild



Kimm's


Wan's


kami yg hepi sbb perot kenyang :)
sape kah org ke3 tu???
ini la Wan..adik kt opis aku ni ha
single mingle lagi ni
muda remaja lagi..ade yg mau???
CIK HELENA???? mau berkenalan kah???
hehheee
kimm tgh gigih isi survey form

punye la selamber badak, ari ni masuk opis balik kul 3.30ptg
muhahahaaa masing2 takot nk masuk opis..
takot kena marah :p

11 comments:

saveme_zero said...

my peberetttttt...huwaaaaaa..nak jugakkkkkkk.

helena's said...

besaunye tulisan,,kiut budak tu..kemsalam eh!.ahahahaha!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

lama gila tak mkn nandos .. comei ler wan tue .. leh ler kenen2 dgn cik helena tue ;-)

Nana said...

awal gile gaji ko!
lama dah xmakan nandos aku try sekali tu pastu serik haha pasal terlebeh ltk sos masam tu tros xmo makan dah

SyaNa said...

kak sue~ pegi kak..kang jejeh air liur mlm kang

cik hel~ akak ingat kt ko adik..sape2 yg kiut akak pass kt ko..hahahaa

diana~ hehee..suke suke jek kan aku pomot wan tu..ntah ade gf mampos aku

nana~ aku mkn letak tomato + ginger sos jek.mmg wey kalo salah letak sos jadi menu tobattt

fabulous.farah said...

gaji dah masuk yer?yeye!!

makan mewah korang masa lunch=p

mama_umar said...

kitorg kt sini mcm mengharap bulan jatuh ke riba je nih..xtaulah cik B dpt ke x nnt,hhuhuhuh

zazaez said...

Why shana why??? Meleleh air liur ja.. :(

Tolong promotekan japanese fabrics ja bole? Nak beli lagi bagus! Heh heh..

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

salam...
ada award untuk kamoooo..:)
nanti amik yea..

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

salam...
ada award untuk kamoooo..:)
nanti amik yea..

mama tisya said...

kalo slh sos.. abis tk sedap