IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 4, 2012

Aktiviti wajib kalo kalo nampak benda ni

walaupun ngantok, tapi bile nampak car ni, teros cargas!!!
laju jek dia nak naik...

pastu mak pak pn kasi chan la kan...tp kalo pegi ngan syarul jek la benti kasi dia main
sbb kalo berdua ngan aku jek, payah sket..aku mana reti nk guna remote control dia tu..hehe
nak beli sdri letak kt umah mcm tak koser jek benda tu besar gabak kan
lagi pun, bile da ade kt umah, mesti kurang teruja dia nk main..
last2 benda tu berhabuk...hahaaa alasan, padahal tak mampu lagi :p
nnt2 la ye anak, bapak mu itu dpt duit lebih sket, ade lah habuan kamu nnt
lepas tu main kejap kt sini...padahal mata memasing da ngantok sgt..hehee
aku bangun2 rasa badan dia panas...demam plak da
bagi ubat, tampal cool fever br lena balik
patut la time ajak gi jalan tu, Iman ajak aku baring kt tilam..
gamaknye time tu pn dia rse xsedap badan kot..heheee
sori la ye anak...umi tak alert :p
tp alhamdulillah, smlm petang amik, cikgu dia ckp sehat jek dia
malam td pn sehat sejahtera jek...harap2 sehat la dia
ramai yg ckp dia kurus :(
dia makan ok jek..idak la byk melampau..
tapi kan, kalo dia makan lebih dari biasa, mmg dia akan teros "membuang"
mcm mlm tadi, makan roti ade sosej tu seketol, pastu aku suap nasi lemak kosong dlm 4 suap gitu, teros membuat "hasil" hahahaa
mana nk gemok..makan berak, makan berak..hahaa

7 comments:

*SiRibenMerah said...

budak-budak memang.. confirm nak sgt naik mainan2 neh..

Ami said...

Muhriz kan ade kete nie tapi tinggal rumah tokma die lagi,rumah sendiri kecik plus nak angkut naik kete bawak balik mmg tak muat boot.bukan tak teruja bila ada bende nie kat rumah,die main tanak berenti.kalau die tido confirm kene charge siap2 kang tgh main battery habis mengamok.jenuh la kejenye dok kene control kete nie huuhuu so aku rasa once muhriz dah bleh control sendiri baru nak amik kete tue balik.

mama_umar_maryam said...

hehehehe,kdgkan aku rs nk buat bsnes menan kete tu je ha,untong besau!

bada said...

sihat bdk iman...

aceceh, mcm panggil ank aku lak :)

ALoNa CintamaniszLite said...

metabolisma iman sgt tinggi, hehe..leh bg kat umi dia sket metabolisma tu, hahaha..

Falsya said...

kalau kete mcm nie bkn takat bdk2 jer yg suke syana..aku pun nak naik..muahahaha,..

watyz said...

sama je ektibiti nye... :)