IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 30, 2012

Burger bakar kat Puncak Alam

sana sini dok canang pasal burger bakar kan
aku pn agak frust la sbb sume pn jejauh dr rumah
pastu mcm koser jek nk beratur pepanjang :(

jumaat lepas, time nk cr dinner kt area rumah tu ternampak la 1 gerai ni
depan Speedmart 99 jek
dia tulis situ burger kukus

aku pn mcm eh eh camne burger kukus ni kan
pegi la interview pakcik tu

dia ckp burger daging homemade
dia ckp lepas bakar dia kukus kasi panas
aku mcm oooo

taraaaa.....sumpah sedap!!!
RM3.00

sekejap jek tggu burger ni
sbb dia bakar siap2 pastu dia kukus
rse daging tu lembut2..mmg sedap la

yang penting xsmp 5 minit da siap :-)

13 comments:

mama tisya said...

aku pernah dgr gk burger kukus tp tk pernah rs...lpr tgk burger ko

Falsya said...

adoiii la syana..lapo aku tgk burger nieh...murah gile beb 3hengget jer..

gee ryder said...

meleleh tgk hehe.
aku biasa buat, kukus dulu baru bakar :)

ieda said...

Kl nie byk tmpt mknan menarikk kan dik, nak2 burger nie, besor betul, kenyang mcm nie :-)

Nana said...

tu la penah dgr gak psal beger kukus
tapi kt keramat xsure mana ada

POSH76 said...

pernah dengar tapi tak pernah makan...mcm2 style burger la ni kreatif

mama_umar_maryam said...

dapat gak kan merase yg seumpamanye..kt bangi ni ntahlah,ker aku yg xcarik ;p

sall said...

janji sedap dan cpt siap.

FiZ said...

haihh...terliur la plak tengok burger tu..dahla kukus..homemade plak tu..exclusive tu..tinginnyerr...huhu

FiZ said...

psst..saya pinjam gmbr burger tu tau ;)

Myra Jay said...

Part meleleh tu yang tak tahan, nampak sedap :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

syana ni kedia speed mart yg dekat pasar malam tu ker?

man burger kukus lava said...

boleh la datang ke kedia kami, yg terletak di DAMANSARA DAMAI, kami menjual BURGER KUKUS LAVA & BAKAR, kami ade byk jns dgg yg anda belom cuba lagi, FB. Man Burger kukus Lava