IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Friday, April 13, 2012

Gambar penuh jubah dari Indonesia RM35 tu

ingat lagikah kome pasal jubah yg aku bangga kan sgt berharga 35 hengget tu???
aritu aku posing2 duduk kan..
ni nah..gambar penuh :-)

sume tu bersulam benang tebal..tang bawah tu lawa berat jek sulam dia
nyesal aku beli 1 jek :(
padahal memacam kaler ade
harap2 ade la jual jubah ni kt Bandung nnt
ha ckp pasal bandung, ade beberapa yg inbox kt FB & email aku kabo nk kirim la bagai kan
kirim pakai duit pleaseee....aku ni idok kaya ye
pegi pn bawak duit cukup2 jek aku nk beli utk family aku
so kalo korg kirimssss tanpa duit, last2 barang aku takde plak
paham ye???
kalo part nk berbisnes plak, insya Allah aku pegi ari rabu sampai sabtu (23/5 - 26/5)
so kalo ade benda yg aku rse lawa, aku akan post kat FB sekali dgn harga
kalo korg rse berkenan nak beli, teros jek bank in kat aku, aku teros sambar utk korg time2 tu jugak
kire kena pantas la...
aku xmo la stock up2 barang bwk balik malaysia..so aku akan beli ape yg korg nak aje
tp pasti la aku mark up harga kan
kalo korg nk murah, beli tiket pegi sendiri ek :p
-kalo jumpa jubah ni, aku nak borong 10-

24 comments:

Falsya said...

jubah tuh santek sgt..tp kalau yg bersulam kat bwh tuh kurang skit mesti lagi cantek..

Gieyana said...

Ehh..mmg cantik ahh! Nnt aq nak gak...nk bank in utk ko..insyaallah!

#betui ah weh..slalunya kalau g mn2 org kirim dgn air liur jer mmg sukar gk utk penuhi.. Tu ✗ tmasuk goodies + so on ag..:P

Jiejah @ Iza said...

alahai syana ,shantek . ko pakai size apa tu ? sbb kalau aku nak beli rasanya kene up 1 size dr baju ko. karang ada plak yg balut buah nangka ekekeke

port pebret ambik gmbr yer?
tingat plak aku lepak sana layan mkn masa besday iman hehe

Pinkjambu said...

oihhh cantikkk!!!..

AdanyaKauUntukku said...

lawo lawo..jeles ok org comei2 nieH
kalau cam ahkak..mmmm
jgn harap ada size...giant size ok

bada said...

cantik & murah bangat...

gee ryder said...

cantik!
pregnant pun sesuai pakai ni rasanye hehe

POSH76 said...

santekla beb....kalu ada yg berkenan insyallah

Murni said...

canteknye shana...bile nk bli lg bitau la...nk kirim selai dua...

SURIA AMANDA said...

santekkkk....

ALoNa CintamaniszLite said...

Yg last tu ayat yg sangat jujur, syana...hehe..

ZuNas77 said...

Comelllllll...jeles aku okeh!!!

Eh, wajib mark up harga brg dr bandung.....bkn apa...nnti excess baggage ko saps mau tanggung weih.....bwk kain berat okeh!

SyaNa said...

mmg harus aku mark up..so even sape2 yg kirimsss pn aku akan mark up ok
ingat Air Asia tu sayang sgt kt aku xmo caj aku lelebih??
hehhee

Nana said...

serius lawa
berkenan aku
pstt ko nampak slim sgt

My Love.. said...

n kirim pisang cheese pelis...aritu beli dh habis dah...hehehe..

kalau leh nk bank duit ni..satu 5k..up jadi 5500k rupiah je udah la ek.. :)

Anonymous said...

jgn mark up berganda2 udah ler

rasp said...

mmg lawa lah sis...
betul tu sis...
kalo kirim jgn kirim air liur jer...
harus kirim ongkos nya skali...

syanasaid said...

aku nk mark up 50%
lantak ler...berat ok bwk sume2 ni
nk murah pegi sdiri :p

mama_umar_maryam said...

sesuai dgn ko syana!x slh pon nk mark up tu..tupon consider murahlah tu ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik la beb.....

qemaishak said...

cantik tapi takut xcukup labuh, selalu beli jubah xcukup labuh huhu

Myra Jay said...

Cantiknye...
Murah la cuma RM35 je

sumysya said...

salam...singgah sini..cian baby...ank sya pun pernah camni

Anonymous said...

Berapa ye harga ?
Cotton kan?

Boleh bagitau lokasi spesifik tak beli kat bandung tuh kat mana?

- Jie -