IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 26, 2012

Nasi Ayam Gemas...

meh nak story kedai nasi ayam feveret aku kt area umah sana tu
KEDAI NASI AYAM GEMAS

eh gemas tu nama tempat ke?? ade kan nama tempat gemas??

ok ni la rupe paras ayam nye
ni amik ayam utk 2 org
besar ok ayam dia..peha dia sgt montok

aku kalo nk tgk ayam tu besar ke tak, mmg tgk tang peha
montok seksi mmg aku suke..kekee


Iman suke nasi yang ade perasa..mcm nasi ayam, nasi beriyani, nasi arab
makan nasi saje pn da cukup..tak yah lauk2 bagai

 syarul oder nasi goreng kampung



uhukkk lebor nye muke
sejak teman iman kt wad aritu mmg berat naik mencanak2
mana tak nye, takde keje ape kt wad tu asyik makan je la
tak cukup food iman yg sepital bg, aku oder room service
lalalalaa *senang hati*




gambar ni iman yang snap :-) *dgn bantuan papa*
makin bleh diharap anak teruna saya tu


sayang mereka dunia akhirat


*entry pasal viva tadi tu: aku gi keje sendiri sbb syarul ade hal balik ni..so pegi keje asing2..pandai dia xmo bwk VIVA katanye viva sesuai ngan aku comel
huh :p

6 comments:

♥ Wina ♥ said...

sedapnye..sihat betul ayam tuh :-)
my kids pun suka sgt nasi ayam..

kat mane nie syana??

syanasaid said...

kat puncak alam wina :-)

Falsya said...

sedapnye syana..nasib baik aku dh kenyang..

kalau tidakkkkkkk,....;D

SURIA AMANDA said...

pesal aku tgok ayam tu mcm seksi jerk syana

Anonymous said...

Nasi Ayam Gemas ni popular kat Gemas tu..Gemas tu kat Negeri Sembilan..tgk cara dia goreng ayam..mmg meleleh..

Afne said...

nmpk sedap ayam dia.

gemas kt negeri 9 ekk?