IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 30, 2012

Bila Kenny Rogers Roasters kehabisan ayam

Morning!!!
ramai tak bercuti ari ni??? mesti ramai kan
sbb jalan best clear xde org :-)
harap2 balik kang pn clear la jugak..
sape2 yg pegi berjalan tu, jgn la plak sebok2 nk berada kt atas jln raya time org blk keje kang

ok ni cerita ari Sabtu
ade family gathering kt Aeon Wangsa Maju sana
mama nak belanja makan KRR

sampai2 mmg time lunch..so ramai la org
sume kedai penuh..tapi heran sbb KRR clear xde ramai org
rupenye dorg kehabisan ayam
kalo nk kena tunggu sejam!!!

tapi kitorg masuk la jugak
sbb lapar sgt kot
lapar tp muka memasing ceria sbb lama kot tak jmp2 gini (ejam & watie je xde) :(

sebabkan ayam xde, maka kite oder lamb chop
not bad, sedap jugak
tp kuah dia xkick sgt la
mcm lite sgt..


sbb org belanja kan, memasing amik air "sedap" hahhaa
:-)


muffin yang nyummehhh
aku suke vanilla :-)

nasib la service pantas
kalo kata hidangkan lamb chop ni lambat mmg aku buat komplen
tp bile dapat makanan cepat, makanye sejuk la sket hati aku
heheee
yo la rugi ok gi KRR tak makan ayam dia
:p

*tapi kak phira dpt makan ayam..sbb dia buat 2nd order last minit..untung budak tu, spageti dpt, ayam pun dapat..sbb spageti dia xsedap*

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

adehh...pepagi ko buat aku lapar...dah la lum sarapan lagi ni...sobs...

mama tisya said...

menu baru ek lamb chop tu...pelik jugak smp kehabisan ayam ek..hehehe

syanasaid said...

tabah ok izan..hahaa

erryn, katanye sbb jalan jem pasal BERSIH
ayam lambat smp..

Falsya said...

ari nie ramai lg yg cuti..ari2 jln legang mcm ari nie kan best..haha..

lamb chop sana okayh tp gravy die kureng kan..kalau pekat lagi mantopssss...;D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Aisey...tu jadi sebab manager dier tak reti buat Projection chicken lar tu, Syana. Ermm....dulu YM keje ngan KRR, lame dah la, dlm thn 2003-2005 gitu...fhm sgt la. Mmg annoying bila kita nak makan, ader je yg takde kan?ish2...

Gravy tu pulak, sure diorang tak ikut Recipe Card betul2...main bedall je, tu jd camtu.

Dah le mahal kan, bg le servis betul2...aiseh....huhuhu

WATIE said...

sgt jeles!! x dpt join ;(

Anonymous said...

I am in fact glad to read this weblog posts which contains plenty of valuable data, thanks
for providing these kinds of data.
Take a look at my page :: grumpy cat