IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 4, 2012

Trafic jem tak best..stoberi jem best

sebenarnye da lali dgn jem2 ni..
so takde la meroyan sgt marah2 ke ape kan..best ape ngadap jem pagi2
dengar radio, gelak2 suami isteri..hahaaa *positif*

dulu time bercinta lagi doa2 biar la jem, lambat sket sampai depan kolej bf nak anta balik kan
skrg ni pupuk la rse best tu dgn suami terchenta..kuikui....



tapi takde maknanye nak pupuk2 rse cinta kalo perot tgh lapar pagi2
hahahaa perot si isteri la..
org kata perot suami kena jaga, jgn smp dia cari org lain
tapiii....perot isteri pn kena jaga ok..kena kasi kenyang jgn smp dia membebel2 di pagi hari :p


maka suami pun benti la kt R & R tepi hway tu..turun la isteri tapau mehun goreng
hahahaha buruk lantak isteri tu
konon nk makan kt opis..

kat dalam kete tu jugak dia ngapppp...


sedap uollssss....tapi isteri tu baik, dia suapkan jugak suami nye tu
see, kan da dapat pahala di tgh2 jem tu..suap suami dapat pahala kan :p

so kalo jem2 ni takyah la marah2 ek..kalo lapar, beli tapau..ngap dlm kete

*abang, esk kite bfast dalam kete lagi ek*

11 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

Best ek jd orang kolumpo..gi keje pun lalu hiway..hehe..siap leh berenti r&r lagi.
Akak nk suasana mcm tu kalo gi jenjalan atau balik kg aje laa, ngee

~diAhOntHeblOg~ said...

hikhik..so romantik la si isteri pelahap tu..hahahahaha

syanasaid said...

ala kak alona, pastu perit bayar tol..hahaa

diah, mmg pelahap..romantik kekadang jek..hahaa

Falsya said...

hahaha..betul la syana..kalau time dating2 dulu siap doakan jam..tp bile dh kawen siap marah2 lg kenapa jam..wahahaha..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bulan lps aku dah dpt surat peringata lebih 3 kali lewat ..aiseh ;-(

♥cikmOt♥ said...

sib baik aku p keje takde jem2 stoberi ni bagai... :p

ieda said...

sayangnyeee isteri pd suami smpai sanggup suapkan, ok lahhhh :-)
Haaa kalau jem niee kl lah paling teruk kannn

mummy_ayu said...

sweet...ada hikmahnya jam yer ..

watyz said...

aku pon kekadang gini jugak. hehehhe

bada said...

sweetnye...aku dh xleh buat camtu sbb ada lg 3 mulut akan berkicau kalau aku suap pak depa...


tak sabaq nk kembali romantik...hahaha

Atie.Rashid said...

alahai sweet gak ko ni ek.... hehehehe.. lehla nak blaja2 sweet ngan ko