IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 2, 2012

Meatball Ikea yang nyummehhhh

Morning!!!
lama gile rsenye tak jejak kaki ke Ikea...
so bile ade yang ngajak, teros aku laju jek setuju..

sabtu lepas azie ajak gi Ikea..makan meatball :-)
patutnye aku ikut syarul gi PD, dia ade keje..last2 minit xjadi plak folow
makanye aku & Iman pandai2 la bawak diri cari hiburan..hahaa

ini la meatball idaman hati
20 biji share 3 org :-)

oh ni pn pujaan hati..5 ketol kepak seksi
Daim kek da takde..dia tukar guna dark coklat
not bad..tak manis sgt, pahit2 sket

kids menu- spageti...ya ampuunnn sedap gile
even sos tu tomato semata, tapi sedapnye la haiiiii

Tq azie belanja foods sume tu
kenyang sendat perot!!!!
*azie yg buat peace tu* - geng bfast aku kt opis :-)
sebelah tu member azie, Zurai

Iman & member baru (farouk) - anak zurai
Zurai, Farouk & Azie
Iman tgh tgk Upin Ipin :p
pastu pusing Ikea jap..
pastu ke The Curve la kite
kalo gi sini, tak sah kalo xmasuk Daiso..

berhantu ok Daiso tu ;p

sendat perot!!!
lepas da abis pusing The Curve, aku & azie gi makan lagi
hahahaa yang tu next entry la yek..
:-)

12 comments:

Afne said...

aduhai meat ball tu memangil2 akuuuuuuuuuuuuuuu

ko shopping apa weh kt daiso?

syanasaid said...

ala beli wet tisu ngan span muke jek
hehee berhantu sungguh..ade jek benda nk beli

MRS. K said...

last week aku pegi gak wei.. tapi sempat makan utk breakfast je la.. die punye bubur sedap giler kottt

POSH76 said...

miss the meatball dgn kek tu sedap!!!

POSH76 said...

miss the meatball dgn kek tu sedap!!!

Falsya said...

beb..ko saje wat aku terliurkan pagi2 nieh..

gee ryder said...

aku pun mencari daim kek aritu. mmg dah habis stock. stock baru tak sampai lagi.

Nana said...

daiso ni yang rm5 per item..tu ek hehehe

bada said...

sesungguhnye aku hanya dgr kengkwan cete meatball kt ikea sodap...bila la aku nk merasanye.. toing3x...

My Love.. said...

nanti kita lepak2 lagi..kami ( aku n agee) kan geng2 laki diperantaun :)

Becky Garcia said...

last week aku pegi gak wei.. tapi sempat makan utk breakfast je la.. die punye bubur sedap giler kottt

Becky said...

beb..ko saje wat aku terliurkan pagi2 nieh..