IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, April 23, 2012

Alhamdulillah Syamil Iman da sihat

Morning!!!!

alhamdulillah Iman da discaj ari sabtu lepas
ngam2 hoi 1 weeks kami bertapa di wad..sgt2 mencabar minda & fizikal..hehee

letih dok wad..aku yg sehat pn ttibe rse nk sakit plak..tido x cukup..da tu takkan nk tido nyenyak mcm kt umah kan..
dgn nurse kejap2 masuk..huh


ape2 pn lega Syamil Iman da sehat
lepas ni mmg aku akan alert kalo dia flu ke batuk ke..
ari tu aku just bwk gi klinik biasa makan ubat 2 cycle tp makin terok
lepas ni kalo jd gini, teros jek bwk gi DEMC tu..
ni bwk lambat iman pn da weak mmg kena marah la ngan doc aritu

skrg ni iman kena guna inhaler ni 4jam sekali
nasib la dia ok bile time nk guna
kalo sket2 nangis, mau stress aku


Khamis ni ade follow up dgn doc..harap2 dia sehat so xyah la pakai inhaler ni lama2
bkn ape, leceh tang kt nursery la..
ye la, 4 jam sekali cikgu nk kena bagi dia kan..risau kang cikgu ngelat xmo spray kan

umi doakan Syamil Iman umi sihat sejahtera ok..

*da jaga dia seminggu, rasa rindu sgt2 plak kt opis ni :(
dia pn td pelok kuat xmo lepas time anta kt nursery..huhu
doakan la papa dipermudahkan jalan kt bnm tu...bleh umi jaga Syamil Iman full time..

10 comments:

watyz said...

alhamdulillah.. dh sihat dia... :)

My Love.. said...

yeaa iman dah discaj..alhamdulillah..

same goes here..xleh biarkan bebudak ni flu n wheezing sket..kalau truk mmg bawak ke hospital..but if still on early stage, antibiotik paed kasi mmg MUJARAB..he will gets better by himself..kalau layan klinik mmg akan kena warded..

n skrg everytime travel..chamber n inhaler are a must eventho farouq xguna dah..incase la kan..

be strong ye..

Falsya said...

Alhamdulillah sihat sudah...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sowi jiran ..aku pun tak dan nak melawat iman .. hope iman makin sembuh ..

ps : syana ko ambik vitamin PITOVIT kt klinik rohani tue .. dia vitamin + antibodi .. elok tuk budak2

Mya said...

alhamdulillah sihat dah iman.
doakan la papa dipermudahkan jalan kt bnm tu <<-- i like

Atie.Rashid said...

Alhamdulillah... sihat dh iman... moga terus sihat ye iman syg........

PUANSTOBERI said...

Alhamdulillah...semoga Iman terus sihat :)

qemaishak said...

Alhamdulillah...best duk ngan ummi lama tu xlepas tu..

rasp said...

syukur dia dah sihat...
hope jgn reoccur lah....
kalo dia batuk or selsema cepat2 bawa gi paed...
tak yah ler bawa gi klinik biasa...
my 3rd child gitu gak...
wajib ke paed dari clinic biasa...
cegah dari mula...
insyaAllah akan hilang one day...

sall said...

Alhamdulillah Iman dah sihat.