IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, April 26, 2012

Jenuh membawa kereta manual di pagi hari kerja

Morning!!!!

huwaaaa sangat2 jenuh hari ni..da la kena drive sendiri gi opis pastu kena bawak kete manual plak tu
kereta VIVA yang paling basic..yang jenis kalo naik bukit ko kena tutup econ sbb pick up sangat sedey!!!!



lama da kot tak bawak manual jauh2 tgh2 jem gini
selalu bawak auto kite tekan2 break je kan
time jem relax jek siap bleh up status kt FB lagi :p

sekali bawak manual hamek ko..kejap2 kan tangan kiri bergerak
bistu jem yang tahap guna gear 1 gear 2 jek
lenguh!!!

gini la org gemok yang da dimanjakan dgn kete auto
sekali kena bwk  sdiri manual riuh sekampung..hahahaa



kete VIVA ni, syarul buat kete sewa utk budak2 UITM Puncak alam sana tu
kete sewa harus la kosong kering kontang tanpa mekap2 bagai

dengan tinted nye pn xde
da mcm dok dlm akuarium plak aku rasa
pastu gelak2 mcm org gile dgr HOT CHAT HotFM
tgh2 gelak baru sedar diri dlm akuarium org kiri kanan sure nampak
hahaha


ape2 pn syukur la gi keje naik kete kan
dari yg kena himpit2 pagi2 alam dlm bas, komuter tu lagi la jenuh

tgh kumpul kekuatan nk tempuh jem balik kang plak
:p

6 comments:

Falsya said...

aku suke bwk manual tp xsuke bwk manual time opis hour..xsuke jln jammmmm!!..

syanasaid said...

hazab kan

ALoNa CintamaniszLite said...

Kenapa ngan vios putih tu??

SyaNa said...

syarul bwk gi keje kak
dia ade hal lain lps keje

♥ Wina ♥ said...

ai pun bawak keta manual gak tapi sib baik perjalanan dari rumah - ofis & sebaliknya x jem tapi mmg seksa kalo tgh jem uhuhuhuuu

rindu dgn keta sendiri sebab sekarang bawak keta Kancil yg sama condition mcm Viva u nie sbb keta ai masih kat worksyop

Afne said...

aku dulu 1st time pakai kenari manual punya la takut sbb mikirkan jln blkg office ni berbukit bukau. sanggup aku bawak motor sampai pregnant haziq 4 bln. last2 eddy nk bg aku berani di bawaknya motor tinggal kt office dia masa outstation. klu tak sampai ke sudah aku tak pegang stereng kereta.

lama dh tu mana tah kenari aku pegi lps let go. alhamdulillah, skrg bawak auto.