IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, April 25, 2012

Bakal photographer tersohor

Morning!!!
wah tajuk...
ni ha aku dok tgk memory card camera aku ni ha..penuh!!
dk belek2 rupenye anak teruna saya udah pandai snap gambar ok..

meh layan gambar dia amik :-)

yang ni berseni tak?? hahaha segala habuk bleh nampak :p



ntah ape2 dia snap..hahaaa
bile tgk balik ni, rse nk tergelak plak



ok fokus ke tong sampah putih tu

hahahaa teros ke dlm tong sampah!!!


ni percubaan amik gambar gaya syok sendiri



ok last sekali gambar umi dia
jenuh la umi kena tunduk sbb camera da nk smp ke lantai


sekarang ni kecik lagi, sume dia buat comel
ce kalo da besar sket..hahahaa harus amukan sbb selongkar beg umi amik camera

pandai plak tu cari celah mana aku simpan...


11 comments:

POSH76 said...

dah agak dah ni....mesti imannyer keje....untung tau nanti dia dah besar leh tulun amik gambo mummy..practise makes perfect!!!

syanasaid said...

kan...nk suh bapaknye susah
lepas ni bleh posing2 iman snap
hehee

*SiRibenMerah said...

ada gaya dah neh.. hehehe.. teruskan mengasah bakat..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal wah memang ada gaya ke arah itu..hehe.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Falsya said...

betul profesional haaa photographer nie..hahaha..

mama_umar_maryam said...

tang gmbr tangge tu mmg nmpk pro dah,hahaha,samelah,abis memory card penuh dgn pics yg anak2 amik je

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ada tokoh nie ;-)

Iela Fazielah said...

alolo..mmg bijak budak ni....

Nana said...

hahahhahaha
lawak iman ni
mmg ada bakat ni

watyz said...

sama je cam abg iman. hahahha

ALoNa CintamaniszLite said...

yelah...comel jer bila jejari kiut miut tu pegang kamera nk amek gambo. Kalo bukan jenis suka campak2 barang takpe je syana bg dia pegang kamera tu..hehe..