IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 25, 2011

Aku pun masak jugak tau

salam...morning!!!
ok, ni tgh2 cari mood nk update benda yg best2 sket
alhamdulillah kehidupan aku da kembali normal

iman & syarul pn da makin ok..cuma Iman tu nurse ade call aritu kabo jaga elok2 nk jalan jauh ni
byk la nurse tu pesan, ubat jgn lupa bwk, jgn kasi sejuk sgt...bagus la nurse DEMC tu

ok ni antara yg aku sempat msk bulan posa ni
mmg tahun ni hampeh kedaung tak berasap dapor aku
kalo ade pn takat masak air je la :p

ni Kari Daging...1st time aku msk kari ikut resepi..hahaa
selalu campak2 jek..kali ni ade la guna rempah2 yg aku pn xkenal kalo xde label..kekeke
bangga sbb daun kari tu tanam sdiri :-)


ni Murtabak Mini resepi Mulan PCM..
sedap tp aku terbeli kulit popia tu size besar so mcm kurang inti
len kali beli hok kecik sket :-)


ni plak Sotong Goreng Tepung resepi Azaja PCM
tq beb siap email resepi lagi..hehee





ni da hari2 terakhir ramadhan xtau la masak ke tak

aku balik Tepeng Sabtu ni..rasa2 da bleh gantung kuali kot :p



11 comments:

MRS. K said...

aku balik tepeng petang raya... sobsobs

POSH76 said...

nampak sedap kari tu...DIY lagi sedapkan

~ana~ said...

syana, aku dah start gantung kuali dr isnin br nih..:)

selamat hari raya..:)

pnsusu said...

selamat gantung kuali...........

PUANSTOBERI said...

Syana, dlm kari tu ada apa. Aku ternapak mcm buah anggur. hahaha...

Nana said...

wah sungguh menyelerakan..
seme2 makanan tu
aku xpenah masak hehe
mak yg msk

Iela Fazielah said...

emmm...semua sedap... selamat bercuti n berhari raya ye syana

mama_umar_maryam said...

hehhee,aku sejak sabtu lepas gantung kuali,apron,sudip,hahahaha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku gantung kuali x leh coz msk utk sahur .. kena sesi memanaskan oven lak .. mood membaking biskut raya ;-)

++eden|essey++ said...

syana...jd erk sotong goreng tepong tuh...sedap kn.....tekak ako lah...hihihi....nk resepi mini murtabak bleh...hihihi

watyz said...

sedap nye. resepi murtabak dh ade tp ntah bile nk buat pon x tau la... :)