IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 18, 2011

Bila ketua keluarga plak sakit

fuh lama gile x update..banyak cerita nk share tp bz plus mood merundum :(




ade aku nk share aku buat murtabak mini resepi MULAN, pastu ade la aku masak yg agak sedap utk buke ari tu..tp xdan nk share kt blog


sbb ttibe dlm gembira2 tu laki mak demam plak..


mula demam takat melepek kt umah jek..ok la ade depan mata kan


sekali pegi check darah, kena tahan wad teros..

ok la actually nothing serius..cuma better la dia dok wad sbb ade Iman kt umah ni kan

kang jangkit lg aku susah nk control sume




so dgn tak rela dia pn admitted kt DEMC sana


nurse muda belia..hahahaa


yang best nye bile tgk buku menu ni ha

dan2 aku planning kot ade rezeki adik Iman, aku nk check in sini..hahaa
kenyang makan :p



dia kena duduk dlm wad sorg2 sbb dlm tempoh pengasingan..



sape nk visit tu lepas tu kena basuh tgn & muka..





aku anta dia ari selasa..pastu kena buke kt sana

ade 1 jek cafe situ mahal ok

mehun xsedap ni RM7..
tawar hebeh..


malam tadi lps anta Iman umah makmok kt bkt jelutong, aku teros shoot gi DEMC
mmg aku plan nk tido sana mlm tadi
sebab?? sebab aku rindu syarul sgt2



org kata kesian Iman kena tinggal..


tp hati isteri mana yg tenang..
so semalam da tido sana, ok hati aku da puas

dia pn da ok..rsenye dlm 2 hari ni bleh kuar la kot



tadi pagi b4 gi keje sempat la aku tggu dia mandi

cuma bfast jek aku xsempat nk teman sbb kena amik Iman kt umah makmok then anta gi nursery

pastu berdesup gi opis..


letih tapi BAHAGIA sbb bile tgh susah camni baru tau ramai yg sayang kami
kejap2 org ni call..kejap2 org tu call..
tq sume family..love u all

ni gambar Iman makmok snap mlm tadi
tq mkmok & family sbb sudi jaga iman malam td..

-Iman, umi promise weken ni kite gi jalan2 berdua ye
umi nk spend time ngan Iman..umi nk fokus kt Iman jek..

:-)


15 comments:

~NuRuL FaRaH WaHiDa~ said...

semoga abg shahrul cepat sembuh.akak ngan iman pun jaga kesihatan tau =)

Jiejah @ Iza said...

ada 2 cafe la sana . kat GF tu satu , satu lagi kat tingkat 1 . kat tmpt check ibu² mengandung kat kanak² hihihi .


moga sharul cepat sihat .

mama tisya said...

smoga syarul cpt baik

PUANSTOBERI said...

oh. Mudah mudahan semenya oke.
Tkpe..pas ni leh raya sonok sonok ye Syana :)

Bulan said...

semoga syarul cepat sembuh.. amin

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

Alahai..sian ko yang..

Semoga laki ko beransur sehat ye..

ko take care tau :)

ZuNas77 said...

Mmg susah hati kalau suami sakit...dgn anak lagi nak uruskan kan...semoga husband ko cepat sembuh wey....Tkpe iman tu paham ko juga kena jalankan tanggungjawab sebagai isteri mithali..hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

get well soon yer papa iman ...

qemaishak said...

Moga papa iman cepat sihat...

AdanyaKauUntukku said...

patutlah senyap sunyi
cinta hati tak sihat ye

sian kan kite kaum2 hawa
jaga suami...jaga anak2..huhuhu...

tapi tak pe
dah tanggungjawab kan...... :)

POSH76 said...

moga cpt sembuh yer...

watyz said...

sian nye ko.. lepas anak suami pulak. moga2 korang sihat sejahtera yer. take care... :)

makmok said...

Shana, mak mok suka sangat jaga Iman sbb Iman good boy. Tengoklah dia tidur baik menonggeng punya atas cadar satin merah...sejjjuuukkkk. mana ada ayaq liuq basi. semua fresh punya sbb nyonyot puting tak lepas2.

mama_umar_maryam said...

mmg wehh,,klu laki saket,aduhaii..susahnye hati kan..thats y kesihatan kite ni jugak aku rs yg plg2 utama!!

Iela Fazielah said...

moga syarul cepat sembuh