IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, August 9, 2011

Berbuka kt gerai air

hi korang!!!
tq pada sume yang amin kan doa aku tu..sambil2 kitorg niaga air tu at least bleh tlg kakak yg keje cleaning ngan aku tu
dapat gak dia kumpul duit raya..pagi2 kalo ade keje clenaing dia pegi, pastu ptg dia jaga la gerai air ni

smlm balik dr opis syarul amik aku teros kitorg shoot amik Iman pastu balik umah siap2 teros zasss gi kg baru..letih tp xpe la at least dpt gak buke ngan syarul..kalo aku dok umah sah2 aku buke sorg bertemankan Iman

gerai aku tu kalo ko nk cam, dia btol2 depan kedai mkn yg aku duduk ni..sape2 biasa lalu pintu gerbang kg baru tu tau la bangunan belakang gerai tu
ko cari la payung kaler maroon tu..
aku sah2 bkn selalu ade kt sini..mcm smlm pn ttibe syarul ajak pegi..
aku folow jek :-)

lepas tu smlm kebetulan babah aku keje, so ajak dia buke sekali ngan kitorg kt kedai dpn gerai tu..ape ntah nama gerai ni..

tp aku mcm serik la nk buke luar..sbb da 2 kali buke luar, iman sgt2 la xbehave..mungkin sbb waktu tido dia kan..
ye la, selalu kalo ber2 ngan aku kt umah, kul 8 lps aku solat tu mmg kitorg golek2 atas katil pastu teros tido..
so akan ku pikir 3 4 kali kalo nk buke luar lps ni..
sbb bile dia begitu pangai nye, kejap2 aku kena kejar, kejap2 kena tenang kn dia, last2 aku xsedar aku mkan banyak..hahahhaa

ok moh tgk ape lauk yg ade :-)

ni sutun goreng tepung...gara2 Erryn la ni..da aku teringin ;p


Kailan, sup cendawan & sambal


pastu up Ikan siakap stim asam boi..sedapp weyyy

mmg kedai ni sgt sedap masakan dia..


syarul kabo sume tu RM41.00
aku mcm musykil jek..kalo btol mmg murah la kot kan..3 org makan pastu lauk sedap2..berbaloi jek aku rse

nanti kalo aku nk dtg gerai air tu aku canang kt korg ek..kot2 bleh kite jumpa

kalo aku xde pn meh la dtg gerai air aku tu :-)



8 comments:

♥cikmOt♥ said...

adeh..sana sini dok up citer sal makan...aku lapar...aku lapar...hehehe

Jiejah @ Iza said...

giler murah arrr ko mkn . sabtu aritu aku tapau kat rest depan rumah siakap msk pedas ngan sayur campur ..total RM43.00 . fitammm jap .
terus insaf x mo beli dah ekekke

mama tisya said...

syarul mmg slalu ada ke kt gerai tu...tmpt sesak gk situ cz byk jualan..apa2pn aku doakan rezeki korang berniaga murah bln ramadhan ni

**dr aritu dk ckp sutun ye..aku buat udang:-p

Pepel BoNda AmaNi said...

wah sedapnya...sotong goreng tepung...menarik tue...

iduraz said...

kt situ klu nk mkn sedap pi kedai suraya tuh..terbaiik..

Nana said...

mak aii murahnye harus aku terjah nanti

Dee said...

murah sangat2 tu sis..

Iela Fazielah said...

em..sedapnyer..ni buat aku rs nak buka posa kat gerai tomyam je esok...