IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 4, 2011

Wishlist Raya 2011

sori x BW umah korg
awal minggu bz ngan koje kt opis, pastu smlm MC ceri beri :(

malam td syarul balik umah pkul 3pagi bawak hasil tangkapan..hahaa
teros kasi green lite kt aku pilih pinggan utk raya
wahhh soka...

tgh mamai2 teros tak bleh tido sbb xsabar nk pilih pinggan..hahaaa *poyo gak la*

aku da ade set corning ware country rose ni..beli lama da
so plannye nk amik set pinggan corelle ni
kasi seragam

Set 16pcs Country Rose: RM450.00

cun tak korg???
tapi set ni just ade pinggan2 je..xde yg tea set & mug
aku rse tea set ngan mug ngan jug tu guna tak seragam pn ok kan
guna set lama jek..janji pinggan harus baru..hahaa

tp xorder lagi..tgh2 riiki kot ade lg cun & murah kot bleh dpt 1 set sekali ade tea set ngan mug ke kan..

11 comments:

Gieyana said...

cantik...aku selalunya g cari kt Langkawi psl leh dpt murah..kalau cmni rsnya dpt RM200+ jer..tp kalau ko nk g semata2 beli pinggan rs x worth lak kalau campur hotel & so on tue kan..:)

watyz said...

waaa...best nye pinggan raya baru..cantik2..

POSH76 said...

canteklah kaler tu sweet sgt

AdanyaKauUntukku said...

ni dah beli blom?
blom kan?

dah survey2? huhuhu...

tapi bagoslah kumpul2 nieh...

pnsusu said...

wuit shana...cantiknya pinggan ituuu

PUANSTOBERI said...

apa lagi Na, gi Langkawi ler. hihi :D

rasp said...

sweettttt je :)

Iela Fazielah said...

cantik2... aku suka... xde set cawan pun xpe... maybe ko boleh bl set yg sama lg.. biar byk..dlm 2 dozen ke...jd,.. bila buat mkn2 family keluarkan set nampak sama je....

Imah Jaafar said...

last week hb gi langkawi.suh dia riki rege corelle...rm430 hengget....16 bj gak..huwaaaaaaaaaaaaaaa.nyesal xbeli mas gi 5 anniversary march baru ni..rege baru rm300+++..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aku pon nak.......

Dee said...

raya sakan..siap berpinggan baru..pakai tau..jgn sok jadi hiasan je..hehehe...

Nana said...

kt langkawi murah kot kan
pinggan cam gini
tp aku xminat lak pinggan hee