IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 25, 2011

Mari bermekap...

wah wah wah....tgh2 jalan kt Mall bawah ni sekali tu tgh ade booth jual mekap2

aku ni xde la gile mekap sgt

ikut mood gak org kata


tp aku suke tgk org mekap pastu lasting jek mekap tu kt muke dia

mcm aku plak, selalu mekap aku hilang kalo time2 tgh cuaca panas tu

kalo mekap pagi tghari tu da hilang da



so aku pn jengah la booth ni konon nk kasi try je la kan




aku pn tadah la muke suh org tu test kt muke aku...

not bad la produk ni..



kim pn try gak..



mmg time ni promo baek punye...

tp sbbkan aku x familiar produk ni, so aku ckp nnt la aku beli

naik opis aku gugel dulu nama produk ni

pastu bile da pasti ok time balik laju2 aku beli..hahaa



tak memasal skrg ni gi keje aku dok mekap jek

hahhaaa nk practice mekap time raya nnt
so far aku pakai, mmg best mekap ni

lasting la..time aku xposa ari tu aku mekap dr pagi smp balik keje elok lg mekap dia

blusher sume ade la nampak lg kt pipi kan..



ini la budak yg mekap aku tu

sweet kan muke dia :-)


dia ckp produk ni akan msk kt watson2 hujung tahun ni kot
skrg ni kalo nk produk ni kena beli kt booth2 yg dorg pegi road show..

kalo nk tau psl ni pegi la search or gugel nama produk ni ye :-)



7 comments:

♥cikmOt♥ said...

wahh ko...tak tahan...mekap raya tu...hehehe

♥cikmOt♥ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

syana..brp regenye...

POSH76 said...

santekla mekap tu....tapi tak pernah dgr

pnsusu said...

mekap2 tuk raya keee..........

PUANSTOBERI said...

yer betul. lawa budak yg mekapkan ko tu. tp ko pun lawa juga :))

Nana said...

budak yg makeup tu mcm pelakon je hee
lawa makeup dia