IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, August 1, 2011

Semangat nak masak

assalamualaikum semua :-)
posa tak??? heheee posa la kan..

smlm jalan2 kt giant ternampak buku ni teros laju2 rembat
harga dia RM17.00
aku beli sbb tgk bahan2 dia mcm senang jek..takde la complicated sgt

macam last yr mmg 1 bulan tu aku masak ari2..siap buat kuih2 lagi
tahun ni kalo dpt msk lauk je pn da syukur..ye la umah da makin jauh
pastu nk uruskan anak bujang tu lg...so dpt lauk 2 jenis pn da ok sgt la kan nk berjimat

boleh jek nk print resepi dr tenet
tp macam malas jek...lg pn rse nk feel ade buku resepi sdiri..hahaa

wajah hamba di pagi 1 ramadhan :-)
nanti kite tgk hujung ramadhan ni ade kah wajah itu makin mengembang atau runcing..haahaa



10 comments:

iduraz said...

hehe, tula, cam testimonial eh, sebelum dan selepas sebulan..ngengenge

PUANSTOBERI said...

buku chef hanieliza tu mmg simple2 je resepi dia.
aku ada target gak buku resepi hanieliza ni tp yg satu lg tu. yg 365 resepi rasanya tajuk dia.
tak jumpa2 lagi. dia ada kat MPH je kalo tak silap.
aku ni ye ye je 365, buat nyer satu pun takdak. ngeee :>

mama tisya said...

berseri di pg 1 ramadhan...nmpk lain ler muka ko..runcing dagu..botox kah...ehhehe

syanasaid said...

iduraz~ kekee..silap2 result dia makin kembang :p

Puanstoberi~ aku nampak gk iklan buku 365 tu..tp smlm xde
xpe beb, janji beli dulu...hehee

erryn~ teknik pencahayaan tu..hehee

Afne said...

syana, tetiba aku tingat buku resepi kak hanieliza yg eddy belikan dulu. mana erkk?

Dayu said...

Dah makin runcing (:
siyes..
maybe sbb lama dah tak tgk
tp mmg nampak sgt dah runcing muka tu

marinahunny said...

kalu dh masak tu jgn lupa taruk gambar ye syana..

semoga semangat tu membuak2 smpai akhir ramadhan hehehe

POSH76 said...

bulan poser masak sendiri lagi sedap

mama_umar_maryam said...

blm pose dh runcing,jeng3

watyz said...

waa..kemain semangat lagik. x pe aku sookong... :)