IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 21, 2012

Giraffe Storage Kembali...

hai semuaaaaaa

meh sini nk btau Giraffe storage yang cute ni ada ready stock ye

Material untuk rak n giraffe kayu, besen dari plastik
- Ukuran 64 * 34 * 81 cm (rak)
-30.3 x 20.8 x 30 cm (x8 bins)
berat 9kg

harga RM 200.00 sekali postage
cepat ye..ni limited stock
sapa cepat dia dapat


barang akan terus dipos ke pintu rumah anda :-)

nak order email je aku: syanasaid@gmail.com

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

terbaik...hehehe

Masni Syafie said...

menarik...hehehe

qemaishak said...

menarik tertarik..:)

PoohGumux said...

cantik la yg ni

Zura@Iwan said...

kemas tsusun je ada storage nie..

Myra Jay said...

Macam2 akak jual ye, kalau ada anak nanti sure rambanmg mata myra nak pilih :D

Anonymous said...

Syana, akak nak order ni. Akak dah email syana alyanamid78@gmail.com. Nanti reply ya. Thx- Alya

Myra Jay said...

Cantik...

Sesuai untuk kanak2 :D