IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 12, 2012

Meh nak kabo hadiah kalo menang contest aku tu


Morning!!!!
ok la meh la aku kabo kan hadiah contest anjuran aku tu ek

da nama pn contest pasal makan2 kan
harus la hadiah kena mengena dgn makan2

hadiah pertama (utk sorg jek)
aku akan belanja korg makan Dominos :-)
aku akan order online pastu dorg terus anta ke alamat korang
pastu korg ngap je la ek ape yg aku order
hehe
jgn risau sodap punye aku order :-)
(worth: RM 30.00)

#tapi kalo tempat korg xde Dominos takpe
btau jek ape yg delivery ada kt situ
aku akan oder kan..
pastu bank in duit kt korg korg bayar kan kt budak tu

#kalo tempat ko tu ceruk sgt (mcm umah aku) takde langsung delivery..aku akan bank in nilai sama tu korang makan la kt kedai mana ko nak..hehee
nnt btau la aku ape ko makan tu..hehee


ok 3 hadiah saguhati akan dpt bekas comel lote ni
eh bukan sume ek...
hehee nama pn saguhati kan....


aku try beri yang terbaik utk setiap yg menang

so buat entry paling kretif anda ye

cth:
# pantun
# gambar sekeping ko posing ngan makanan ko suke tanpa ayat pn bleh
# ko nak karang panjang jela smp kena scroll 3 min pn bleh..hehee

ikut suke ko nk buat camne nk gambar kan ko suke sgt makanan tu..ko suka 10 makan, ko letak sepuluh2 tu..
aku x kesah :-)

ok..masih ada seminggu je ye

:-)

3 comments:

mama tisya said...

cute labekas pink tu..hehehe

Dee said...

all the best pada yg rajin melayan contest..dee pemalas..hahaha..

qemaishak said...

bestya, domino ada baru buka dekat area sini ni...balik kang nak pk entri kreatif menambat jiwa ko baca kak.