IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, December 11, 2012

Gigih bawak anak naik beca

fuh....
selalu jalan2 area KL gi mall ke biasa la aku berdua ngan Iman kan
ni kat Melaka kooooo
kagum gak hakak ngan diri sdiri..hahaa

dengan jalan kaki nye dr hotel ke A Famosa tu
tolak la buggy Iman tu..
dgn panas terik nye
gigih tak gigih...

mula jalan2 dalam Dataran Pahlawan Mall tu
kasi Iman tido sat dlm econ aku pn window2 soping sket

elok dia da jaga terus la menapak ke A Famosa
ala dekat jek pn kesahnye
dlm 10min jalan kaki 

tp ye la mencabar sbb nk tolak buggy sorg2 kan
wajib ada buggy ni sbb kang Iman sket2 nk dukung
lagi koser aku

muka anak saya blur2 sbb baru bangun tido
muka kena paksa naik beca
hehee
tp benornye dia excited tu

kena 35hengget x sampai 20min pn dia ronda
mana tak nye, bile dia stop jek tanya akak nk turun amik gambar??
eh xpe la dik..panas sgt ni sian anak akak ni

#before naik tu, aku saja call syarul depan budak beca tu..hahaa psiko sket..aku cuak la kan, kot dia kidnap aku ngan Iman canner?? hahaha 
dalam hati doa, cepat la sampai..hehee#


tapi bila kt bangunan merah tu harus la benti kan
mercu tanda Melaka tu :-)

merah2 muka Iman

da abis ronda dia akan stop balik at tempat A Famosa tadi
pastu aku pn bawak la Iman gambar kt situ
nak naik smp atas mmg tak larat la kan
gambar bawah2 tu je la

ohhh ni kesah hari Jumaat ek
so tak ramai sgt org
aku tgk ari sabtu mmg da penuh org...nasib baik pegi jumaat tu

#punya sonok la kenit tu, smp hari ni dok ckp Iman naik CECCA#

aku rasa kaki aku ni da ada muscle..hahaa dok Melaka keje aku berjalan je
mana tak nye, Iman bangun tido ajak jalan..dia pn boring dok dlm bilik
maka tolak la buggy dia

nasib la Hatten Hotel tu senang access ke mall & kawasan sekitar tu
so kalo korg nk cari hotel yg senang access, gi Hatten Hotel ye
:-)



3 comments:

Dee said...

mahalnya..dee dulu naik tak smpi kot 35 hengget..tp takpelah..yg penting iman enjoy..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam

wah bestnyaaa dapat bercuti kat sana. gambar2 korang pun cantik!

watyz said...

ka main 2 branak naik beca. aku pon x pernah naik beca ok. hahaha...