IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, December 5, 2012

Asam laksa best

Ttibe td teringin nk makan laksa..mula teringin laksa penang..
Adoi susah btol nk cr kt opis ni
Yg ada asam laksa je..bedal...

Aku kureng sket asam laksa ni..tp kalo teringin bedal je
Aku suke laksa makcik jual tepi jalan..hahaa
Bahan dia sempoi je kan

Da....jemput makan semua
Korang lunch ape?

11 comments:

Nana said...

dr mgu lepas aku dok tingin
xsempat nak buat
xkira mgu ni kena buat juga ni

Amanda Suria said...

bestnya laksa...eh nok..tahniah ko menang hadiah contest wall makeover kat blog nadia tu..pemenang utama org lain tp ko menang salah satu hadiah la...tahniah..

♥ Wina ♥ said...

aduh aduhhh terliur sehhh!

watyz said...

sedapnye asam laksa... :)

~aYu~ said...

nasib baik ayu dh makan isnin lepas sbb beli kat pasar malam... hihi

Dee said...

mujur food court opis ni ada byk kedai jual laksa penang..tp the best asam laksa yg dee pernah rasa ialah hasil air tangan ex-boss dee..orang penang sejati..huhu..

mama_umar_maryam said...

aku arini lunch sorg2 *sobs..char kuew tiow xbaper sedap,ergh

Iela Fazielah said...

pekatnyer.... terus rasa kepingin gak

MrS. F!zA said...

asam laksa mcm dlm istanbul aku dtg plk..hehe

serius terliur wehhh..sobsss
maknenek ku tk bg mkn laksa lg..suh pntang lama katanya

qemaishak said...

kak, laksa plg sedap ada kat bangi nih, manjang je org penuh..gerai tepi jalan bawah pokok je tapi sedap giler rasanya..

Myra Jay said...

Perghhhh, nampak sedap sangat Asam Laksa ni ;D