IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 14, 2012

Makan durian kena nyorok

hahaa...
nyorok dari Iman...
sbb dia kan br sehat dr muntah2 aritu
so takut la nak bagi makan durian ni kot kembung lagi perot dia

tu yg sanggup gi kedai makan kt situ gak
pegi lepas balik keje..makanye mmg amik Iman lewat la
#sori iman#

Kedai durian tepi jalan kt Econsave Puncak Alam
nasib sedap durian dia
murah pn murah gak la


kami amik D24 tu 5hengget sekilo
so sebiji tu baru dlm 9hengget 

rasa ari ni mcm nk repeat Durian Tembaga plak
sbb brader tu kabo, yg tu lemak2 manissss
feveret aku tu

tapi diri sdiri pn dok selsema..makan ape sume x berasa
:(


#tak dapat durian crepe, kite makan durian je la#

14 comments:

Rasp said...

memang tengah musim durian kan sis..
sana sini 'terpampang' jer durian...
kalo ikut nafsu, tiap2 hari nak makan....

memang murah ler harga D24 tu...
puas hati makan kan...

♥cikmOt♥ said...

aku bila nak mengcrepe ni...tak sabar nak beli nonstick pan...hahah

ALoNa CintamaniszLite said...

dorang kata...durian crepe taruk kat tempat beku dlm peti sejuk tu lagi sedap. Makan mcm eskrem. Hmm...akak pun tak penah try lagi. Masalahnya kalo nk try kena yg buat sendiri sbb dia byk. Kalo beli...tak beku lagi dh abes, hehe..

Tp...mkn durian yg fresh sebenarnya lagi puas!!!! hahaa.

izan mama mia said...

wah kat ctu murah ker...ehe..

AdanyaKauUntukku said...

akaka lagi terok tau...
nak makan durian kena sorok dengan suami sendiri..sbb dia tak suka durian.....

sedihhhh

ieda said...

ghuwaaaaaaaaaaaaaaaaa sedapnyee
akk nie 2 minggu pantang
lepas pantang deyan dah macam nak habis dahh
frust giler
d4 tuu murah lah dik
kalau kat sini x dpt sekilo 5 tuu huhuh

Aisyah Husaini said...

same kite nak makan duyan kene nyorok dari anak sebab anak asthma tak leh makan duyan : ) hik hik kite pun tak pena rase lagi durian crepe ngeh ngeh

qemaishak said...

aku minggu lepas bantai durian berturut2 sampai berat naik 1.5kg kak haha

Dee said...

Dee dah rasa nak termuntah mkn durian tp opismate nak repeat mkn lagi kat SS2 mcm last 2 week...huhu..

zety said...

fuuh pelohh dpt doyan,heheh,samelah anak2 aku xblh masuk doyan

nadia said...

kak syanaaa, just nak inform. minggu lepas nadia dah pos hadiah akak yang tak seberapa ituueww. :p akak dah dapat belum ye?

SURIA AMANDA said...

aku mcm dah muak plak makan durian..nak makan bauh longan or mata kucing...takut batull

nadia said...

kak syana, alhamdulillah lega. nadia risau posmen bawak kemana2 ntah. :)

Waney Zainuddin said...

sedap nyer durian. puas makan :D
work-at-home-mom