IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, December 21, 2012

Contest Makanan Kegemaran Saya

#STICKY POST YE
ENTRY TERBARU KAT BWAH NUN#

hai semua!!!!
lama da aku berhajat nk buat contest ni

so sempena birthday blog aku ke 4 tahun
1st December aritu 
*wah besar da blog aku*


aku nk buat contest pasal makan
hahaha nape pasal makan???
sebab aku tgk paling banyak aku blogkan adalah pasal makan
yes!!! mmg dasar sgt kan...

ok sekarang saya rasmikan contest saya ini  :-)

ok macam aku feveret makanan aku dessert 
#dessert ek bukan desert..desert tu padang pasir#

wah wahhhh
ko kasi la ape jenis dessert pn mmg aku layannnn
even kalo perot kenyang da makan main dish pn aku tak tolak dessert

ok skrg ni contest dia gini:

- ko buat jek entry yg kretif pasal feveret food ko..tak kesah la ko just nk letak gambar yg bombastik ke kan..atau ko tulis berjela mcm essay..aku x kesah
kire pemarkahan *cewah* tu nnt aku nilai ikut ape yg aku tgk eee ehhhh class gile entry budak ni

ala2 aku tgk sekali terus touching gitu :-)
mungkin entry yg simple lagi buat aku touching ke kan
tak kesah ikut ko nk buat camne

yang penting mesti kesah MAKANAN KEGEMARAN SAYA 
ok????


syarat-syarat

1) Mesti follow blog aku 
#kang x follow camne nk tau result kan#

2) Buat entry bertajuk "Makanan Kegemaran Saya" letak sekali gambar ni 
pastu link kan kat blog aku: http://syanasaid.blogspot.com/


3) Tinggalkan link entry korang tu dekat komen box bawah ni ye


ok tu jek syarat2 dia...

Hadiah???
of cos la ada kena mengena dengan makanan kan..hehee

Suprise!!!!!

#aku akan pilih sorang jek yang terbaik utk hadiah utama#
#3 orang utk saguhati# 

Tarikh tutup: 21 December 2012

ok cepat ye :-)



18 comments:

izan mama mia said...

wah best laa contest ni...nak joint gak laa..

izan mama mia said...

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/12/makanan-kegemaran-saya.html

Sidratul Muntaha said...

bestnya ade contest!!
ahaha..
agak2 aku letak lebih dari satu makan feveret aci tak?!
ahahha

mama tisya said...

wah dessert sedap...hahaha..wei brp org pemenang ni...sempat ke aku nk join wt entry ni:-p

ieda said...

hurmm menarik nie ;)

Amanda Suria said...

Nok...aku join tau...

http://suriaamanda.blogspot.com/2012/12/contest-makanan-kegemaran-saya.html

NuHaZahari said...

join join!

http://jejariberjiwa.blogspot.com/2012/12/makanan-kegemaran.html

adyna said...

aku nak kurangkan makan syana ;)

Sidratul Muntaha said...

http://iceboxrivet.blogspot.com/2012/12/my-favorite-food-makanan-kegemaran-saya.html
yang..
aku dh join dah..
ahahahha
arap ko suke..

qemaishak said...

harap sgt aku kreatif buat entri tu nanti, perah otak dula la hihi

eh kak, kalau buat byk entri boleh ke? sebab banyak makanan kegemaran nih hihi

SyaNa said...

buat la gaya mana korg nk buat
nk posing tmpek hanya seping gambar tanpa berkata2 pn xpe
hehee janji kretiffff

Areef Ibn Naim said...

salam,

sy join contest ni :

http://ibnunaeem.blogspot.com/2012/12/makanan-kegemaran-saya.html

tq :)

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2012/12/makanan-kegemaran-saya.html

lupe plak nak anta link haha
seb baik ko komen kt entry tu
baru tingat nk kasi link

SyaNa said...

hahaa nak biasa la ibu ngandung
xpe di ampunkan
hahhaa

Deq's Qienz said...

sedapnya..wahh nice contesta..hihii 1st jmpa.salam kenal ya..dtg golek2 smbil follow sini

Atie.Rashid said...

wey.. aku pun nak join... nnt aku cri gambo dlu ek... :))

mama tisya said...

akhirnya siap entry aku..slamat membaca dgn kusyuk:)

http://mamatisya.blogspot.com/2012/12/makanan-kegemaran-saya.html

SyaNa said...

ok closed :-)