IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 15, 2009

Biji mata hari raya

lupe nk tunjuk mata bulan ini :p ok kaler utk ari raya nnt ialah kaler grey
scaryyy tak??? kuikui
ni last da aku pakai biji mata kaler2..

ni posing sabtu lepas b4 kuar ngan kak ina gi soping kt jalan TAR..
aku gi sorg2 jek tanpa syarul..bz nau dia tu la ni..nasib la isteri langkah panjang..kalo tak mmg takde la buat persiapan bagai..


pegi ber3 ngan kak ina & bday boy Arief


da abis pusing sume kaedai balik umah, sempat tido..ngantok gile ari tu..ngan cuaca panas yg panas rasa tekak kering jek..dpt tido mmg nikmat btol

nasib la kak ina buat makan2 sempena bday anak dia 2 org tu..tak yah la aku susah2 masak :p



buat majlis kecik2 jek..aku ngan syarul dijemput utk nyanyi beramai2



ni la bday boy yg gembira dpt mainan tukang2..Adam tu mmg dr kecik suke peralatan gitu..abis la dia dok main ayahnye punye..



ni beli yg mainan gini mmg teruja btol dia..siap ckp "adam nye sama ngan ayah"


abis sume dia nk drill


itu la kesah aku di ari Sabtu yg sungguh meletihkan..
:)

10 comments:

ppb_ppkp said...

ngamcam arr mata ko ...memang cun wehhh

ppb_ppkp said...

ngamcam arr mata ko ...memang cun wehhh

Nana said...

mest mcm semut kan jln tar tu.aku nk g ari jumaat malam cari baju raya.baju raya xde lagi nih!!

shiemz said...

Wah, aku pun plan nak beli contact lense baru ler... nak beli kaler2 la plak.. hehehe

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. From: Shiemz sekeluarga

gee ryder said...

mata raya ke tu? :p

Gieyana said...

Ngancam kaler tue! aku pong suka kaler grey nih...

tp kalau aku pakai rasa cam x puas jer tgk..huhu

ezzati said...

phewit..mate itu..

mama_umar said...

amboi mate ko syana..cun!hehe,. slmt ari raye dear, maaf zahir batinn :)

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????