IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, September 28, 2009

Raya kedua pulak

setelah letih gile di raya pertama, kite teroskan raya kedua plak ye..
pagi2 tu siap2 menuju ke umah Opah syarul..jangan tny kt mana..aku fail nama tempat2 kt situ..
tapi b4 kuar umah sempat la amik gambar kami..

ni je la yg ade kt umah tu..huhu sgt tak meriah kan..kakak & adik syarul blk umah inlaw masing2..mmg turn kitorg raya Tepeng tak sama..so kalo turn kami mmg sunyi la umah tu..kalo turn mereka meriah la ngan anak2 sume..huhuhu sonok tauuuu..


tapi takpe la..4 org pn 4 org je la..doa2 la bertambah family aku..kot ade anak dapat teros kembar 4 ke kan..hahhaaaa gile berangan..kalo kembar sekali push je dpt teros 4..gile best kan..hahahaaaa ok ok lari topikkkkk


balik dr umah opah teros siap2 kan hidangan, sbb mama & babah aku nk mai umah..mereka otw blk KL dr Kedah...


syarul up kan hidangan dgn meehun sup..iskhh iskhh iskhh laki sape la rajin tu kan..hahahaaa



selepas mama pulang, aku mengajak syarul ke umah ILIA pulak..terletak di Jalan Gula (ye ke weyyy??)


abah dia skrg rajin tanam orkid..mcm2 jenis ade...pasni kalo sape nk beli orkid, meh dtg umah di ye :)





kemuadian kami pn pulang.....

raya kedua ramai la yg dtg umah tu..gambar tetamu lain aku segan nk snap..aku snap gambar member2 syarul ni je..mereka single & available ;p




sape2 bekenan dgn jejaka2 neh sile hubungi aku...kecuali abg syarul la ye..
heheeee (jejaka-jejaka 3 org jgn mareeee ye...)

ok.sekian!!!

10 comments:

Liana said...

wa...syana berseri nampak...

ppb_ppkp said...

syana wei..rajinnya syarul.. baguih..baguihh

syana said...

kimmi~ haihhh jgn puji..kembang da neh :p

imah~ hahhaaa sejak2 kawen ni mak dia kabo, "rajinnn anak aku" mokekeee

ppb_ppkp said...

syana..itu laa AIN AZ ZAHIRA.. anak adik imah..ala yg imah ngasuh kejap bulan 8 hari tu..

hahha..baguih..baguihh

Diarihatiku1976 said...

aa ler syana.. berseri ko pakai baju raya ke dua ni...

syana said...

imah~ nama pn sedap imah..muke comeyyy..geram aku tgk

kak ina~ iskhhh malo aii.hahaaa

Beautiful Disaster said...

aah lah. raya kalau tak ramai rasa tak meriahkan?

Ana said...

ish syana..mana pulak beranak kembar skali push kuar 4..kena push 4x jugak tue..kalau push skali jek ana pun nk..hehehe..

Anne Zain said...

hah!!! bab single n ebelebel tu aku paling suke syana!! wakakakakak

SyaNa said...

beautiful~ mmg tak meriah pn..sunyi sepi jek umah

ana~ hahaaa 4x push ye..shilapp la ye..

anne~ hamboii..hamboiiii..hamboiii :)