IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 2, 2009

Erra Fazira di KL

basi punye story..tp tak la bassiiii sgt kan..crite ari sabtu lepas.
aku ngan kak phira berpoye2 di KL. cari tudung segala. kami ber2 jek..anak2 dia, tinggal ngan tokma & daddy dia.

suke kak phira dpt jalan2..hahhaaa semangat lebeh tahun neh



jalan2 pusing2 cari baju la, cari tudung la...


pastu kak phira ajak msk Arianni Masjid India tu. 1st time aku masuk..segan dow tgk rege dia..tudung2 aku sume tak cecah rm20..hahhaaa kt sini, sdri mau ingat la kan
tapi takpe kualiti adelah superb

tgh2 syok try2 tudung rupenye baru perasan Erra Fazira pn ade dlm tu jugak..teros aku suh pekeje Arianni snap kan gambar guna hp aku
sbb Erra takmo org luar masuk tempat tu..


so cute la..

ni PA dia. aku panggil dia gini "Azira! pandang sini. awk pn ade peminat tau"

teros dia senyum..hahhaaa

tu la tempat persembunyian Erra..



ok Erra da nk balik..sempat dia ckp "Selamat berbuke"

dia nk pakai tudungkah??? mungkin utk ari raya kot..

lepas tu kami buke umah mama..tapi tak msk. just beli jek
masing2 tak larat da nk msk


Butter Prawn terbaekkkk

ikan siakap kurenggg


gile mahal kueh skrg ni..ke kt situ je mahal..

cek mek molek yg kureng gula tak sedap tu 50sen seketol
kueh cara hijau tu 50sen kapit 2
akok 60sen
cream puff RM1
buah melaka RM1


sian budak ni kena tinggal ngan mummy dia...



rumah kecik gini la..duduk pn himpit2
tp ok pe..baru messsraaaaaa

-aku still bz. nnt aku on YM ye..
barang aku da pos pagi tadi. so esk smp la pd sape2 yg order tu.

18 comments:

Ayu Jaffar said...

sweetnya erra :p

bestnya dpt bukak pose ramai2 kannn

mama tisya said...

wah ko jmpe erra ngan pa die yg tk semengah dh gugu gaga tu ye...nasibaik dpt ko soh org ariani snapkn ye...pastu ko ke bli tdng ariani ke phira yg bli??

Anonymous said...

syana on la ym.....huhuhu

ez said...

bestnya buka puasa beramai2..
kirim salam dkt pak lang n mak lang n semua kt situ..

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

erra slimmmmmmmmmmmmmmmm ... wahh dasat2 artis ler yer .. dpt layanan ekslusif .. berapa tdg rembat nieh ???

ratu78 said...

oh tidak...jelos nya aku...ko dpt jumpa erra weh...

aku pun g ariani gak ari sabtu lepas tapi ariani bangi hehehehe...

cantim nya erra !!! kalaulah aku jumpa erra mau aku tak jadi beli tudung, dok tgk erra je lah heheheh...

PHiRa said...

nmpk carseat sofea terbalik kat belakang tu...hehhehe..

sueliah said...

tu rambut betul ke rambut pelesu si erra tu...hehehee dia btudung di pagi raya je ke

MRS. K said...

rambut baru rebonding kot..hehe

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang..bz benor kamu ye..
cian...
siap ada note lagi tuh..kehkeh..
takpe..aku tggu barang tu...
semoga ko cepat siapkan keje ko...
windu nk ym ngan ko..

SyaNa said...

kak ayu~ sweet kan :) mmg meriah ramai2 kak

erryn~ phira beli..aku tgk jek..hahaa

anon~ aku bz neh..sat2 lg line clear ye

ez~ i'Allah..sian dia jauh yek..

diana~ ateee artis..aku tak rembat.harap maklum

ratu~ aku dok tgk dia je..kak phira sebok try tudung

phira~ comot je kan..heheee

sueliah~ pelesu kot

mrs K~ aku rse rambut palsu

fieza~ tq memahami diri ini yang oitt

Nana said...

mgm mahai weh ariani...tp kualitu mgm bagos la.
nmpk debab gak lagi era nape dalam magazine krus btoi efek kemera la tuh.kemera ko ni aku yakin xde pape efek kan?hehehe

PHiRa said...

nana,kita pun rasa dia lom slim bebetul but slim la dr dlm gugu gaga erra...dlm mag tu mcm tipu jek..alamak kalau kak erra baca jgn marah ye...kak erra mmg lawa sgt;-)

shiemz said...

Nampak bam2 sket la erra potong ghambut mcm tu... hehehe.... azira tue maintain jd pa dier ek...

~Atie+Farid~ said...

wow! masuk ariani nak beli tudung...gigil kaki ooo masuk situ....erra...alahai...cutenyeeeee...tapi nape cam eksyen jek ..nak beli tudung nak sembunyi2..peslhnye kalau layan peminat...ermmmm....wah..azira sengal tu pun glemer sey...hehehe

cintaKusayangMu said...

bertuahnye bdn k.syana dpt jumap erra..mlm td qis mimpi jumpa erra la..adoi..pesal lak g mimpi dia heheheh

Wak said...

Wife aku, perasan dier tu Erra Fazira.. Aku cukup tak bleh blah.. sorry eek.. hihihi.. minggu nie korang berdua ader travel jauh2 tak.. aku nak copy gambar drpd Coy.. masing2 sibuk tahap GABAN.. nama ajer satu kampus tapi susah nak jumpa.. Syana, sampaikan pesanan penaja nie pd dier ye..

SyaNa said...

wak~ roger :)