IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, September 4, 2009

Jalan2 hari jumaat

adoii bosan gile dok area Plaza Damas ni..
nama je opis atas soping complex
tp buhsan weyy sbb kedai adelah tak syiokk
len la kalo opis kt Midvalley ke, sogo ke..kalo tu mmg heaven la kan

so td just jalan2 tgk booth jualan ari raya
ade jual cookies, jual baju mcm2 lagi la
kalo time byk booth ni baru la best sket nk cuci mata


pastu ternampak cookies ni..fara fauzana pny cookies..maknye buat sdiri ok!!!
aku tak beli pn..tggu la da nk raya nnt



pastu tu aku ngan kim rembat seliper raya..tp utk pakai kt opis la..sbb guna duit opis..kemaiinnn beli seliper pn pakai duit opis kan..hahhaaa
da tu kitorg yg pegang petty cash :p
tp kami ber2 org jujur :D

cute tak?? teka mana kaki aku??? yeahh i amik kaler biru...
eh jari aku tu mcm pelik tak?? jari no 2 tu mcm terover pjg tak??
ke aku yg perasan sdiri??? selalu aku tgk jari aku kan sure aku rse jari aku cacat..sbb panjang sgt
*ttibe crite psl jari cacat plak kan*

10 comments:

Mya said...

aku pun no 2 lagi panjang. huhu...

aku dgr orang kata, kalau yg no 2 tu pjg, ayah meninggal dulu. wallahualam...

Diarihatiku1976 said...

betul tu .. ada dgr gak.. dan kebetulan ianya terjadi kat saya...

zieha said...

beshnya kat sana byk choice nk membeli belah utk raya..kuih raya fau2 pun ada..hehehe

Liana said...

wa...kuih fafau pun ada... hehehe...biasa ler jari tu panjang... Ada yg pendek.. Pernah dengar juga cam tu... Tp, entah ler...

ana/anina said...

jari ke-2 akak pn pjg tau...dulu masa kecik2, susah bebeno nk beli kasut skolah sbb jari tu terlebih pjg...yg lain dh muat dh, tp jari tu plak yg spoil...selamber jer hubby ckp kaki akak tu cacat tp as my mom proud to say org yg jari pjg mcm kita ni jenis yg cerdik2...

ezzati said...

org kata degil kalo kaki seken tu lg panjang...

Nana said...

eh..ada kuih fafau la.hehe..

SyaNa said...

ezzati~ bab degil tu mmg da ade da kt aku :p

cintaKusayangMu said...

k.syana....
cntik la selipar tu....comei...comei..comei...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????