IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 15, 2009

Terima kasih daun keladi

lama kan aku tak update blog..
sabtu ahad mmg cuti..pastu smlm monday, aku amik AL..settlekan mana2 yg tak settle lagi
penat wey sopping sorg2 tanpa suami disisi
kena la angkat brg sdiri..pikul karpet la..
tp best gak bile berdikari gini tanpa nyusahkan org len..agak2 ape aku nak, aku beli jek..
lantak dia suke ke tak..hahhaaa nasiib la kan sape suh takmo ikot :p

di sini aku nk ucapkan tochei pada sape2 yg anta kad raya kt aku :)
suke sgt2..nnt aku rajin bleh la aku deco umah gantung2 kad raya..mcm crite drama melayu dulu2 nk raya depa gantung kad raya kt ranting pokok, kat dinding kan..
sumpah aku tak pernah buat gitu..teringin gak kan..




ari ni bendera merah kembali..cess baru nk hepi2 ganti pose 2 hari jek..sekali dia dtg lagi :D
da bleh la wish kt aku selamat beraya..rse mcm smp ari raya jek ni..hahaaa


12 comments:

mAr@ZiEy said...

Gantung tau kad raya Sapura tu..heheh..

ppb_ppkp said...

hamboihh..kad raya hang...bleh la balik kg gantung kat dinding..ehheheh..aku dapat 1 ja kad raya,,,dari mamamanja79


Syana weiii...memang sodap ko.. xhengat....ko datang arr perlis.. memang sodap giler..dah la murah..
aku plak kalo mkn nasi kandaq..nak2 nasi kandaq fatimah ni (gerai) n restoren subaidah nasi kandaq kat sd dua..mesti amik perut lembu..or telurq sotong..or puyuh goreng..or bendi..sodappp Ooooo
aku pon suker kuah banjirrr wooo.. sama la plak taste kita..

Nana said...

aik kad raya aku xsampai lagi ke?lambat nye

ppb_ppkp said...

wei...huwaaaaa.. $$$$$$ mana mau cari..
dah la nak balik jauh pahang nun... $$$$$$$ lari budget...

ppb_ppkp said...

wei...huwaaaaa.. $$$$$$ mana mau cari..
dah la nak balik jauh pahang nun... $$$$$$$ lari budget...

~Atie+Farid~ said...

amboi....cantek nye kad raya dr UMS tu....hehehehe

JiEjAh_DeEn said...

waaaa dah raya kaaaa???

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

selamat hari raya yer .. wah cayalah prepare raya sendiri ..

ps: syana ada htr kad raya kt kita tak ?? saja nak ty coz until now takder smp2.. if takder takper .. ;-)

Manjaku said...

Syana... tq yer kad raya... Baru dapat semalam. Tak tau ler sempat ker tak nak balas! huhuhu... Tq yer... Selamat hari raya...

SyaNa said...

mar~ nnt ku gantung kad SAPURA tu..ekkeee

imah~ ang la tak bg address..kalo tak sure dpt dr aku

nana~ wey nana, kad ko br smp ha :)

atie~ tq eh :)

jiejah~ udah weyy..sonok dlm duke :p

diana~ ade wey aku bg ko

kimmi~ iskhh aku rse mcm da lama jek pos ko punye kad

watyz said...

aku pon bendera merah gak la wei...

sall said...

NAK MAKAN MCDONALD FREE?????