IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 29, 2009

Meriah raya

Raya ke 6 diteroskan lagi ke umah Makmok..ade open house + farewell party utk Jaja & family yg akan terbang ke Jepun..bile blk Malaysia tak tau..huhu sedih..sedih...

aku pegi ngan mama & mai je..as usual, syarul bizi lagi :(



umah makmok, kalo tak de Laksa Johor tak sah..mmg org dtg umah dia mencari laksa johor..sgt mantop ok..tak caya?? nnt ko ketuk umah dia..ckp ni member syana nk makan laksa johor..sure dia layan..mokekeeee

wahhhh shining la rambut Mai..tu rambut baru bikin ok..pagi2 aku da congok kt salon teman dia buat rebonding..bday gift dr aku & kak phira ...(alamakkk hadiah adiq blom bagi)





antara guest yg hadir



natsha hudson..sgt friendly ok..& sgt kurus..huhuhu dok sebelah dia terasa debab gile aku




see, org cantek kalo tak sombonggg lagiiii cantek...buat ape nk sombong2..oppssss lari topik














dari kiri: PakAnjang, Maklong Z, Natasha, her daughter (sori erkk lupe la nama dia..) & Siti (anak maklong)












jangan gosip ok..mokekeee








Ki'in (anak makmok) & Syana



with Yaya (anak Makngah)








Panten lama yg tak basi2..kekeeee ampon makanjang..ampon pakanjang











Khas dari Makngah..









Kami :) sume tu mak2 sedara + adik2 sedara aku













Yaya, Syana & Jaja





















Sisters sedang melepaskan rindu















nak maghrib tu baru la syarul sampai..member dia anta teros ke umah makmok..dpt la jumpa mak2 pak2 sedara..















































ni la Jaja & co yg da selamat smp Jepun..suami jaja, Ez keje sana..so sume dihangkot sekali..sian makmok takde cucu da nk gomol2..hehheee
















Jaja,tunggu la kedatangan kami dr Malaysia ye..doa2 la murah rezeki org2 kt sini
adik & kakak sedara ku




ok la tu je..penat nk upload gambar..

25 comments:

Diarihatiku1976 said...

wahh.. bestnya ada natasha .. cun ekk dia.. camner dia leh ada ekk. apap related ekk.. wah..wah... ayat mcm polis pencen,,,

mama tisya said...

kemain sengih ko bergmbr ngan artis ye...td time lunch aku,ratu&MM nmpk ramona..ada org snap gmbr ngan die tp tk sempt kami nk snap..hehehehe

** atie + farid + aisyah ** said...

amboi ko.......same naik seri ngan datin natasha tu ye.....ko ni sedara mara sume artis...segan aku wey....

SyaNa said...

kak ina~ hahaha soalan tak tau nk jwb mana..mokekeee mmg cantek dia tu

erryn~ len kali cpt2 kuarkan camera tu..pastu tegor "xcuse me nk amik gambar" kekee aku selalu buat gitu

atie~ seri ke??heheee ala artis pun manusia jugak..tp natasha tu bukan sedara aku ye..harap maklum :)

PHiRa said...

jelesnye tak pegi...adief tak sihat pulak..kalau tak boleh la meramaikan majlis dan menghavoc kan majlis dgn suara sofea

SyaNa said...

phira~ tu la wey..kalo tak sure lg best sofea jd penghibur sume org..ari tu hiburkan ati tgk org melatah je la..heheee

Anonymous said...

eh ye lah mcm mana c 'merah' blh ada kat situ gak ek? sedara ek?

yaya said...

ape ni..gambar yg xcun k.syana taruk..mane gmbr yg rmai2 tu??

yaya said...

ape ni..gambar yg xcun k.syana taruk..mane gmbr yg rmai2 tu??

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

syana raya ko nie dasat .. siap ada artis tue ......... cayalah ;-)

SyaNa said...

anon~ yup..merah tu anak my makmok

yaya~ iskhh mana tak cung..org cung letak gambar tak cung pn konpem cung..hehee gambar ramai2 mana? umah sape?

diana~ hahhaaa dasat ke wey??

mama_umar said...

syana, jaja tu member aku mase kt UM, tp ntah die igt aku ke x,hehehe,
natasha tu plak xde pertalian darah dgn aku,hahahaha..(tibe jek)

Anonymous said...

la yer ker... aku minat sgt kat dia lah.. kim salam kat dia ek...

Anonymous said...

rumah yang shana pgi ni rumah merah lah, kan?

helena's said...

zeti~ aku rse dia baca blog aku ni..kot2 dia nmpk komen ko ni bleh dia recall blk kan

anon~ pegi la blog dia http://zahiriladzim.blogspot.com
yup umah merah..

SyaNa said...

opsss tersalah acc blog la..terguna helena pny acct

c-idah said...

wah ada artislah kt sini....
mesti sonokkan...

alahai sama comellah dia ...
sama cantik ok...

dh habis raya lom?

cintaKusayangMu said...

k.syana..bestnye dpt jumpa natasha...lawa la dia tu..ank dia mane 1 kak?

zazaez said...

Syana!!! Cepat datang!! Hehehe.. Alaaa.. Ja belum bole update blog lagi la.. Still tgh busy main kejar2 and nyorok2 dgn Eizwan.. Hehehe.. Jangan jumpa budak kecik lain sudah.. Hahaha..

SyaNa said...

c-idah~ blom lagi..raya sebulan :p

qis~ tu yg atas riba dia tu..gegirl tu..mmg cantek dia ni

jaja~ ha buat la..kang ade plak budak nk tumpang main sekali..hehehee

ratu78 said...

wah2...bergambar ngan natasya hudson lagi hah...lagi lawa ke dia kat luar weh...sure kulit cantim gila ni hah...

Anonymous said...

ai...yang pakai baju putih tue my bos...ala yang gambar 2 dr atas tue...syana kenal dia ke...

SyaNa said...

yang mana??
kalo gambar 2 dr atas tu gambar budak pompuan tu kan??
takkan bos kamo kot
konpius la yg mana

Anonymous said...

eh, knp natasha hudson ade jugak?
hehehhehe

Anonymous said...

http://everyoneweb.com/spymobile1975a165/#phone_tracker_spy_pro_android cell phone home temperature monitor [url=http://everyoneweb.be/spymobile1982a283/#use_cell_spy_pro_v2]spy sms messages cell phone[/url] how does eazy cell phone spy work spy software for cell phone disney cars 2 spy shifters auto http://everyoneweb.com/spymobile1974a147/#free_cell_phone_spying_online iphone users your apps are spying on you [url=http://everyoneweb.com/spymobile1972a170/#free_cell_phone_spy_software_for_mac]all spy kids games online[/url] sms mobile spy free download spy kids 4 games download spy vs spy game wiki http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400459#android_spy_cam_app_free trace cell phone number wiki [url=http://everyoneweb.be/spymobile1978a273/#spy_call_recorder_for_nokia_c2]gps tracking cell phone verizon[/url] spy software for cell phones download how to spy on my husbands cell phone for free himym season 7 episode 16 song
http://surveys.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=3400099#best_spy_pen_camera_reviews [url=http://www.world66.com/member/lume1976_cell_phon#cell_spyware_remote_install]how to track a cell phone if it is turned off[/url]
#cell_phone_spy_iphone_4