IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 1, 2009

bizi tahap cipanzi gayut2

wey korg..sori la gue bz ari ni..
aku tau ramai gak yg dok harap aku online YM
pada sape2 yg order beg tu, aku akan pos beg hangpa esk pagi2 lps subuh
sori la tak dan pos ari ni :(

pada sape2 yg nk bg aku kad raya, ni aku bg address aku ye
so sile2 la ye..hahaha muke tak malu
ye la, kot la sape2 yg dpt kad raye aku, nk pecah kaca pecah gelas ngan aku kan, bleh la send kad raya tu ye :)

SHARINA NIZA
P-3-2 PLAZA DAMAS
60, JALAN HARTAMAS 1
SRI HARTAMAS
50480 KUALA LUMPUR

6 comments:

Lyz ^ EroL said...

uik...cm kenal jek ayat pecah kaca pecah gelas tuh...hehehhehe

mAr@ZiEy said...

hahaha..jenuh aku tggu ko add YM aku tau..bz rupenya..takpe2

ppb_ppkp said...

syana...aku xdak nak pos kad raya tahun ni..aku pos sms jer la kat hang

Nana said...

hehe..aku baru berhajat nk minta address ko.tq weh...kad raya ko dah selamat aku dapat semalam..hehehe...

tunggu kad raya aku plak ok...

mama tisya said...

wah bz gilos ko ye..ptt ler ku tgu2 kt ym tk muncul2...

nk pecah kaca pecah gelas ek..ehhehehe

ppb_ppkp said...

re:syana...sabor..sabor..posa ni..
pergh..jumpa artis tu...syioknyaa