IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 29, 2009

Family aku pulak

Ok sambung cerita raya family aku plak..raya ke5 turn aku beraya umah sedara mara aku. tapi aku lone ranger saje..syarul nye tak folow sbb kebizian..ape nk buat..kembali berdikari ye syana..

1st umah konfemla umah mama kan..lepas bf kt sana, teros ke Jusco..boleh raya2 pegi Jusco..hahaaa kekdahnye aku nk cari kasot raya..sbb kasot vinci ari tu membuatkan kaki aku sakit..sekali tu tersoping beria plak..adoiiii..

kemudian menuju ke umah Makngah aku plak..dpt la jumpa sedara mara yg len kt sana..sgt happening..

































Adli: huahhhahhaaa makan budakkkkkk
Sofea: no..no..no...takmo..takmo...

yang aku geramnye, ari tu Celcom plak prob..nak call no Celcom tak boleh..haiihhh mmg aku tak dpt contact syarul langsung..





























dr umah Makngah, kembali ke umah mama.lepak2 kt sana sambil menunggu syarul dtg..kemudian, teros cargas ke umah Maklong plak..time tu pn da lewat..smp umah dia dlm kul 11 malam..mmg bajet nk settlekan ari tu sume..sbb umah2 yg len tu dorg buat open house keesokannye..
wajah2 hepi kami dpt makan soto kt umah Maklong




















dari kiri: Pakngah, Makngah, Maklong & Paklong..ewahh macam gambar kelas plak kan..ade label2 nama..haahahaa
kemudian kami pun pulang..kena tido awal sbb next day tu ade lg umah auntie nk kena settle..time2 raya ni la pn nk jenguk umah dorg..kalo ari2 biasa tu masing2 bz..

4 comments:

MRS. K said...

raya ari tu celcom memang bengong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama tisya said...

wah ko time raya sempt p soping ek...wei tukar hotlink je la..celcom mmg hang..hehehehe

CINTAMANISZ Lite said...

Wajib amek gambar bila beraya ni..kan??
Sedangkan gi soping komplex pun leh snap2 gambar..apatah lagi time raya jumpa sedara mara, kan?

Nana said...

sakan nye ko beraya, aku sampai raya ke-3 je pastu dok umah