IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, September 10, 2009

Gula-gula Udang

adoii lupe bile aku dpt parcel ni
sori kak sue aku tak btau parcel da smp




aku beli GULA-GULA UDANG



dulu time kecik2 aku suke mkn gula2 neh..feel gile makan plastik dia tu..korg ingat tak??
tp dengar crite rupenye gula2 tu tak halal ye
iskhhh da brape juta msk dlm perot aku dulu
patot bebal semacam jek

yg ni aku beli online dr kak su..rege dia 1/2kg RM20. 1kg RM38
yg penting HALAL



konon nk simpan utk buat meskut raya. sekali rse mmg sedappp..teros aku simpan baik2 dlm kabinet..sayang woo nk bg orang *cess dasar kedekut :p

sape2 yg teringin tu gi la tanya kak sue tu ade lg ke tak ye :)

14 comments:

ppb_ppkp said...

syana..meriah..meriah..
sebab aku lani dah kering idea..
uhuhuhuhu

ppb_ppkp said...

syana..meriah..meriah..
sebab aku lani dah kering idea..
uhuhuhuhu

ppb_ppkp said...

syana..meriah..meriah..
sebab aku lani dah kering idea..
uhuhuhuhu

saveme_zero said...

hahaha..camni klu aku raya umah ko,x dpt le merasa gula tu syana.

SyaNa said...

imah~ punye meriah, smp 3 ko post ye..kekeee

kak su~ aku nk umumkan kalo sape2 nk makan gula2 neh pegi umah tokey gula2 udang..hahaaa

M@L@ said...

jgn tamak nanti kena kencing manis baru tau.. baik bg kiter sikit.. hehhehe

Nana said...

peberet ni.xhalal ek pastik yg kale2 tu?aku pun dhabape banyak telah da..

ini xdan raya aku rasa ni.hehe

MaMa ZuRa said...

cis..xkira..zura datang umah, nak makan gak..hahah

mama tisya said...

yg gula2 udang dlu2 tu tk halal ke..dh byk telan..sodap je....

nanti dating2 lps raya kena bg aku skit wei...ehheheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

aku pon suka bisekut ni yang..
mmg syedapppp...

yang,,
aku sehat je yang..
ko sihat tak??

aku tgh tggu bonus ni wei..
jenuh laa...
penantian satu penyeksaan
kehkeh

♥S@R@♥ said...

Salam singgah :

tengok tajuk N3 akk ni terus teringat zaman kanak2 dulu.. memng sedap.. baru tau la plak gula2 tu xhalal..huhu

mcm teringin nak beli gak le..

mama_umar said...

alamak,aku pon dah bape kontena plastik dlm perut aku tuh, ishk, sungguh nmpk sgt sedap la syana,ko pos la aku 5 ketul pon jadik,huhuhu

CaMaRPuTiH said...

oit x halal ker? biaq betuii.. banyak dh telan mcm ko gk.

syana.. besar pahle tau kalo ko kasi yg lenlain mkn. berkat.. hehehe.. mcmla aku x malu nk gi raya umah ko kan... :)

Ochimaru Ariffin said...

Mana nk dpt gula2 udang yang twist dan ada gmbr udang tu skrg..