IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 30, 2009

Pizza..Pizza...

stop jap eh crite pasal raya..tak larat nk upload gambar..
later2 aku upload gambar2 yg aku tak upload lagi..kot ade yg termiss kan..

meh kite kembali ke feveret aku..yeahh makan la ape lagi...lama kan tak jaja gambar makan2..da abis pose ni, aku kembali malas mau masak..ntah la..

smlm aku semangat hijau..mmg hijau pekat tau tudung aku tu..
smlm kan ujan melebat time blk keje tu..aku pun kemalasan mau pegi gym..so call syarul ajak dia menambah lemak2..
menuju ke PIzza Hut la kami..


wahh dr plan mau buang lemak teros tukar menambah lemak..ye la kan ujan..malas la mau berlari2 comel ke gym tu dr paking *alasan*
Syarul pn redha je la..ko rse2 dia terpaksa ikot ke?? aku rse dlm ati dia lompat2 kancil..sonok la kot makan pizza..mokekeeee



tapi aku tau dia bukan gemor pn..saje nk layan isteri punye songeh + tau isteri malas masak :p




aku try ciken wing ni..ntah ape yg sedap ntah..mahal je lebih.baik la ko beli yg ayamas frozen goreng sdiri pastu tempek sos atas tu..haaihhhh ingat kan ade la yg special nye..





amik set for 2 pax. 1 pizza + 1 spageti



















chezzy ciken








yg ni mmg buat aku hangin..da la lmbt benau..pastu bleh dtg jmp aku kabo thai sos utk spageti yg aku mintak da abis..yg ade cabonara & bolognese je..ya ampunn da tau abis kabo la awal2 kan..ni ujung2 baru ko ckp..





pastu yg smp bolognese + tempura ni masin gile..mmg tak tertelan aku..aku rse cook dia nk kawen la bulan depan..nk je aku panggil cook dia suh telan depan aku ape yg ko msk..mmg darah tinggi aku rse..dgn service lembab yg amat..
branch mana??? meh aku highlite kan besar2 ye bior sume tau outlet tu hampehhh
PIZZA HUT SRI DAMANSARA
aku tak tau la kot korg pernah mkn sana service tip top kan..tp mlm td aku pegi service hampeh ok..nk tggu menu pn 5minit..pastu nk ngambik order lagi lamaaaaaa..
tggu makanan jgn ckp la..punye lama smp aku sempat la gado lite2 ngan syarul seround :p
gado pasal ape??? eh sebok2 je kan nk tau..hahahaaa
meh aku nk ngadu kt korg..bleh gado pasal nk buat open house..dia nk buat BBQ tp aku takmo.aku nk buat simple sempoi jek. ye la ateee kegawatan ekonomi kan..kena la bijak berbelanja..bijak ok bukan kedekut :p
lari tajok neh..
-watever-

8 comments:

Liana said...

hehehe... kimm pun makan piza semalam! Nasib baik tak order ayam tu... tengok cam sedap jer... Kalo tak rugi ler... wa, nak buat open house yer... bestnya...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

pizza hut ni mmg certain tmpt aku dah blacklist pegi .. pizza hut kt plaza masalam & sacc mall
mmg servis lembaps .. lg cpt order dominos .. heh..heh..

Diarihatiku1976 said...

kita pun teringin gak nak makan pizza ni.. baca iklan kat paperp mcm best je... ppssst... bila nak buat open house tu... jgn lupa jemput tau...

SyaNa said...

kimmi~ jgn order..baik goreng sdiri..br perancangan :)

diana~ tu la..nnt nk try dominos plak

kak ina~ Insya-Allah kalo jd buat sye war2kan :) tp jgn tak dtg plak

CaMaRPuTiH said...

Syana.. apa kata ko gi complain jek kat pizza centre dia tru email nnt manager derang bc and reply sure dia offer ko mkn free...

hehehe... hubby aku pernah buat gitu terus manager tu call hubby aku say sorry siap ajak makan free lg. tp kami x pergi pun. x kose la mcm hadap sgtkan. :)

Nana said...

tu dia..lepas gian ke abes pose.hehe

mama_umar said...

mmg ikot naseb ler klu mkn kt pizza hut nih..penah tekena gak,cam kambing btol

** atie + farid + aisyah ** said...

syana,...aku pun nak kabo ...pizza hut yg hampeh kat KEPONG... diulangi PIZZA HUT KEPONG.depan care4...mmg hampeh!

beb....bile nak wat open house...kabo awal2...sennag nak set date...aku tak penah g lagi umah ko