IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 23, 2011

Aku ni da la tak ramai kawan

Aku ni bukan jenis lupa kawan tapi xde la jenis ingat beria :p

tapi kalo ade ape2 jamuan or dorg dpt baby baru or dorg saje2 ajak dtg umah ke kan, insya Allah kalo xde hal yang menghalang mmg aku datang punye

tapi kadang tu bukan la kata nk kecik ati ke
aku paham la sume tu hak masing2
mcm aku gak la, kalo dorg ajak, aku xmo dtg just buat ignore je pn boleh la kan

so aku tak la blame kawan2 aku tu
tp aku kecik ati la sket
sikit jek tak banyak pn

tapi kepada kawan2 aku tu (korg tau sape korg):
1- korang da dtg tgk anak aku yg bakal berumur setahun tu??
2- korang pernah jejak kaki kt umah aku tak?

so kalo jawapan korang dua2 tu blom, mmg sedey ok!

pastu tanya balik soalan tu kt aku plak..

pastu luuu pikir la sdiri..

*tapi aku paham korang sebok*

-entry ni khas utk kawan2 zaman belajar aku ye..yang xde kene mengena jgn terasa-

13 comments:

mummy aryan syamil said...

tetibe aku plak terasa,xpe ke yang hik3x....

mama tisya said...

aku ingt kwn tu psl aku fwd kt kwn2 rpt dlu benda free..hahaha..ko dh redeem blum?

AdanyaKauUntukku said...

mmmm....
tetiba akak sedihlah Syana..sob sob

mama_umar_maryam said...

lagi terase klu kwn2 skolah tu yg close dgn kitekan..

cikmOt said...

hurmm...can ai be your fren???lalala

Gieyana said...

betui lah ku rs..kwn yg kenal time skola dulu mmg jd makin x rapat compare ngan kawan yg sealiran nie..ishhh ko dpt agak tak apa aku nk ckp nie..maksudnya kwn dr alam maya nie ler psl punya minat yg sm n lebih amik berat..haa..mcm tue la nk ckp...hahaha..tp ikut nasib gak psl kdg2 ada yg suka amik kesempatan..

tp among kwn2 sekolah aku dulu..srg jer yg baik ngan aku smpai skrg..bkn yg lain x baik, cuma aliran+minat+jiwa jd x sm..

Nana said...

hehehe
aku penah g umah damansara 2x
umah puncak alam nanti la ek insyallah
sebeday iman hehehe

Dee said...

betulkan..kdg2 kalau asyik kita je..tp kwn tak pernah pun..contoh..umah kita dia x penah dtg, kita ok je..tp kalo kita tak gi umah dia bising/kecik ati..huh..susah nak jaga hati orang ni kan syana..sabar jelah..

watyz said...

dulik kan aje syana. bkn dorang bg duit pon kat ko....harap ko je nk ke umah dorang ko balas balik la soalan yg sama...

Iela Fazielah said...

adatla tu syana... aku dah biasa dah rasa...malas amik pusing...

gee ryder said...

aku pun ada jugak spesis kawan camni...bape kali ajak tak pernahnye datang...

sall said...

Syanaaaaa.....sabo-sabo. Lumrah kehidupan centu la gamaknya.

++eden|essey++ said...

ako sependapat ngan shiera n gie...hihihi...ako mcm terasa gak...hihihi..tp d sbb kn ko mention kawan skola terus asejuk sket..hihii....aah ako pon same, kwn2 skola ade sebenarnya...dekat gak tp makin sibuk dgn kuarga masing2...ako rs ako lg rapat ngan kwn2 maya ni sbb minat yg same dlm aliran maya nie nk compare ngan kwn2 skola yg x amik port psl alam maya nie...hihihi..tp ako x kesah pon...hihihi... ♥