IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 27, 2011

Sapa malas meh aku tolong

morning!!!
pagi2 ni nak buat iklan sket noooo

sape2 umah bersepah tu, malas nk kemas meh calling2 aku
sepantas kilat aku dtg cuci

ok tipu la, bukan aku yg cuci
kakak cleaner berbangsa melayu akan dtg cuci


harga utk lembah kelang: RM50 utk 3jam
yang dtg sorg je la nnt..ko suh la dia kemas2 ape yg patut
dalam 3 jam tu kalo bleh ko suh dia buat laju2 kasi settle ape benda list ko nk buat

ok ramai yg konpius
company ni aku register ngan SSM bawah nama TOP MOM'S RESOURCES
so salah 1 benda yg aku buat adalah cleaning services

so meh la support aku ye..
nak jual barang tak laku da
so ni je la bisnes yg aku pikir bleh tolong sesama kite
hehehee

ape2 nk tau, ko call je nombor atas tu
:-)

14 comments:

cikmOt said...

nanti bila penyakit malas aku datang, aku kol...

Anonymous said...

Nak tanya, servis untuk hari raya pertama ada tak? Berapa charge ye? Thanks.

Dee said...

aku pun sama syana..bila penyakit malas aku dtg..aku call akak tu..bulan puasa boleh tak?

AdanyaKauUntukku said...

ye akak mau....sepantas kilat akak call nanti..ni sabtu ahad pun ok kan?

SyaNa said...

haha hari raya xde la..sian dia pn nak raya kan

sabtu ahad boleh..no prob

mama_umar_maryam said...

aku doakan bsnes ko ni cpt2 maju okeh? insyaAllah,byk sambutan nnt

watyz said...

servis kat melaka ade x? ke ko nk bukak cawangan call2 aku bkn aku call ko ek. hahaha

ieda said...

lamanya akak x masuk umah syana nie .. winduu dik ! ..
waa bagusnya dah ada business sendiri .. gud service nie dik .. alhamdulillah .. di ktn payah nak cari huhuhu

Myra Jay said...

Okla 3jam RM50.00, kita baut list siap2 apa ptut buat, baru berbaloi kan..hehee

Iela Fazielah said...

rmh aku dah 3 bln xberelap habuk ni.... mcm leh pertimbangkan...hehe... area seri kembangan cover skali kan??

syanasaid said...

haah cover iela

AdanyaKauUntukku said...

ok ok Syana....
akak rasa akak mmg akan gunakan khidmat syana ni nanti..thanks ye...

erk...tak de ke org buat daily maid plak.........

ZuNas77 said...

Syana,

kalau Kajang yg nun jauh di perantauan tu cover bgtau tau. If ok, saya boleh amik contract sebulan sekali for 2 years. sbb nak tinggal kan rumah utk 2 thn. tp ada adik ipar jaga rumah tu. kalau cover kajang ler..hehehe

AKO @ retna said...

bagus bagus....
Konpom kita akan call punya nanti!!!

Kena booking in advance berapa hari ni?