IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, June 13, 2011

Meh la support aku


TOP MOM’S

CLEANING SERVICES


Perkhidmatan Mencuci Untuk:

* Rumah / Pejabat

* Harian / Mingguan / Bulanan

- Simpan sabun & peralatan anda. Guna peralatan & sabun kami.

Kami menyediakan perkhidmatan yang terbaik dan memuaskan.

Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi:

Azman: 017-2986 735

Saila: 012-9111 901


Harga untuk perkhidmatan cuci rumah:
minimum 3jam (RM50)
tambahan RM15/jam

Pakej untuk cuci rumah:
2kali sebulan = RM90/month (6jam)
4kali sebulan = RM170/month (12jam)

*harga sah untuk Lembah Klang saje*

-korang meh la support bisnes kecik2 aku ni
:-)

16 comments:

cik helena said...

akak punye bisnes ke?

++eden|essey++ said...

lor bisnes ko ker...ako ingat ko arituh iklan jek...hihihi

AdanyaKauUntukku said...

betul ke nieH Syana
kalau akak nak.....tepon yek buat appointment

Jiejah @ Iza said...

waaaaaaaaaaaaaaaa bisnes ko ker?
alam budiman leh sampai ke? aku nak jugakkk tp kene tgk time dulu ;-)


bravo bravo syana !!

syanasaid said...

heheee cik hel, ni akak pny :-)

jaja, ari tu segan nk ngaku :p

kak ila, kalo nk call jek no tu ek

jiejah~ sah2 alam budiman cover..hahaa atee jiran

Nana said...

wah bagus nye...
aku sgt tabek org pandai wat bisness ni good luck tau

qemaishak said...

Wah akak punya ke...good job..
murah & berbaloi..
Chaiyok kak..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Klang Valley? Putrajaya masuk? ;)

mya said...

wah ko dh ada bisnes ke syana?
aku jelesss...
tp aku kagum jugak.
confirm aku akan guna servis ini!
sbb aku pemalas kemas rumah!

areina said...

Syana,
Area KLIA, Salak Tinggi tak cover ke?Sini banyak potential job.. :)

watyz said...

waa... dh ade biz baru la.. ekekekk

mama_umar_maryam said...

korang nye bsnes ke ?? insyaAllah mmg laku nih klu bsnes camni..aku doakan okeh!.

aDieyZa said...

bagus biz ni.. bila ada biz mcm ni, mudah la org yg xde kesempatan nak kemas rumah kan.. best2!!

SAL said...

sy kat putrajaya chargenya sama ke?

chiaki said...

Salam... still available ker services cuci rumah nih....if available saya nak book utk ahad.nih..cuci runah di Pinggiran Batu Caves

chiaki said...

Salam... still available ker services cuci rumah nih....if available saya nak book utk ahad.nih..cuci runah di Pinggiran Batu Caves