IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 29, 2011

Hati-hati bila suami ttibe nak tolong

morning!!
pernah dgr tak org kabo kalo ttibe suami baik hati nk tolong kt umah, kite as wife kena hati2..hahahaa

Suatu petang lepas balik keje
(Dalam kete)
Suami: Iskhh lapar nye..
Isteri: Syg nk relax2 jap, pastu baru nk masak mee goreng..abang tggu sat ye

(Da sampai umah)
Suami: Tggu sini, biar abg yg masak mee
Isteri: Biar btol...

sambil2 tu mcm curiga awat laki aku rajin nk masak..pastu mcm tak percaya jek..
last dia msk masa isteri dalam pantang..

nasib jadi kooo..aku intai2 tgk mcm sipi2 nak hancus mee tu..heheee

rupenye laki aku lapar gile..hahaa
tak bleh nk tggu2 da
sian dia :(

kesimpulan: jangan curiga tak tentu pasal :p


12 comments:

Jiejah @ Iza said...

hahahaha sian syarul ..dah ler lapar,dicurigai plak tu ekekeke

Iela Fazielah said...

haha.... lapor ye... patutla dandan tu nak masak...

Iela Fazielah said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ha..ha.. lawak pun ada aku baca entry nih ;-)

mama_umar_maryam said...

kih3,aku klu tibe2 apai nk masak tu mmg kene btol2 kaji knape weh,sbb die mmg xreti msk langusng

gee ryder said...

kahkahkah...ko la lambat sangat..
dia dah lapar giler tu!

Rai said...

lain kali nak suh dia tolong pulak nak kena bagi lapar gila2 la ek..hahaha..

qemaishak said...

tak saspek atau curiga sebab hubby selalu juga masak ekeke..malas nak cakap lapar tu dangdang tu gak dia nak masak ye hihi

[-suziey-] said...

hahahhaaa..kira ok la tu..pndai amik initiatif sdiri nk masak..ekekekeke:p

watyz said...

hahaha...sabo je la aku baca citer ko ni weh...cuak jap!!

ayien78 said...

syana...kalau ayien dah tk heran sgt sbb hubby mmg lg terer masak ..so kalau dia yg nak masak better surrender sbb kang kalau teruskan gak masak...byk komplen dia.. kicap lebih la..masin la..pedas sgtla..aduhai...

**tringat masa mula2 kawen tk reti masak masak asam... call hubby kat opis ...tanya apa bhn2 nk masak... now i know how to cook that lauk ... hihi

Nana said...

hahahahah
klw amrul lapo gile
xde nye dia msk sendiri
mau kuar g kedai mamak