IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 7, 2011

Rumah sepah tapi malas nak kemas???

hai korang!!!!
lama xupdate kan...lastweek Iman xsehat, pastu da berjangkit mak pak sekali demam

kalo da demam2 xsehat gini, mmg nk kemas umah tu malas sgt la kan
*ala kalo xdemam pn malas gak* :p
so aku ade solution utk sape2 yg berpenyakit malas nk kemas umah ni

ape kata ko hubungi mereka suh dorg kemas umah ko
pasni xyah pening2 kalo umah sepah
tak elok stress2 sgt..hahaaa mcm aku selalu buat la
kalo umah sepah aku jadi stress tapi malas nk kemas, so aku pn call je la cleaner suh dtg cuci umah
tapi sediakan ongkosnye saje la kan

ala, duit bleh cr, tapi ketenangan hidup lagi penting kot..hahahaa

8 comments:

Nana said...

wah bagus ni
aku mgm sentiasa malas hahhaa

su su said...

he he he,,,,pantas ni

mama_umar_maryam said...

heheh,aku mmg ade indon dtg umah 3 jam = 30 rm,;p

mama tisya said...

hah br nk ckp psl kalo tk sihat pn mmg mls kn..nasibaik ko dh update tu..hehehe..tu la siap duit je kn..smua org buat tp ati2 kn ko die dtg kemas ada jmpe duit selit2...hehehe

mama tisya said...

zety punye lg murah..hehehe

Gieyana said...

aku malas gak weh..kekeke..kdg2 rajin..:)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Iela Fazielah said...

setuju!!!