IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 24, 2011

LATAR Expressway

Yeaahhhhh semalam tgk berita btau LATAR hway ni da mula beroperasi
patut start bulan October kot..tp dia awal 4 bulan
bagus..bagus....

kalo kome nk tau, dari simpang nk msk PUNCAK ALAM dgn LATAR hway ni xsmp 3minit pun
dekat sgt2

ok ni jalan masuk LATAR Hway..

Pagi tadi gedik2 kitorg nk try sbb nk tau dia tembus mana
sekarang sampai 31 OGOS dia kasi free tak yah bayar tol



ni antara laluan dia..

so aku pagi tadi harus la exit ke JALAN DUTA tu

oooo dia potong Gutherie Hway jek
tp ok la, takyah aku lalu jalan2 kampung depan desa coalfield, saujana utama sume tu
sebab teros masuk PLUS..ok mmg dekat la tak smp 10mint da bleh masuk PLUS

so dr tol PLUS yang selalu lalu tu teros masuk LATAR
takyah lalu gutherie RM1.40 tu

tapi tak tau la LATAR ni dia nk charge brape
kalo mahal dr Gutherie mmg hampess la
hahaaa

tapi skrg ni aku lalu situ je la sbb free kan smp 31 ogos

5 comments:

PUANSTOBERI said...

Syana, pelaburan yg bagus awak da buat kat situ. Nati rega umah area situ sure mencanak naik seiring dgn pembukaan hway ni. Huhu

watyz said...

selagi free guna kan aje. dh ade rege besok2 pk2 kan la semula sama ada berbaloi or tidak..

su su said...

ishhh..harus cuba nie......su dari meru ikut setia alam ke NKVE pas tu ke PJ....mau cuba ni....kot2 lg dekat

Dee said...

tu smlm tengok tv gak..tp LATAR tu shortform utk apa ye sis..

mama tisya said...

tk pernh dgr wei LATAR....aku rs lps dh tk free sure mhl tu...tp kalo cpt tkpe byr pn...dr ko lmbt pastu jammed sama gk..tul tk..tp sementara free ni bgs ler lalu...hehehe