IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, June 2, 2011

Selamat tinggal

ok b4 kite hepi2 cerita pasal umah baru
meh kite sedih2 dulu ckp good bye kt umah lama ek..kekeee
:p

sedih ok sbb ini la umah ala2 1st anniversary gift dr syarul utk aku
syarul beli umah ni b4 anniversary kitorg yg pertama tahun 2006
pindah masuk ngam2 ho 10/5/2006
so sgt2 bermakna umah ni

b4 masuk umah ni kitorg duduk menyewa kt umah babah
org baru nk mulakan hidup kan..so slow2 susun atur balik financial ni gambar aku amik lepas da kuarkan sume barang
huhu touching ok..rse sunyi jek umah ni time aku msk amik gambar tu


ni master bedroom...

hall...
banyak kenangan dapur ni..
rindu gile

ni bilik iman
sedih :(

rumah ni pn da selamat di jual..
mula tu aku nk amik guna loan nama aku..tp bile pk2 balik takpe la kite let go kt org dulu
nanti2 aku cr tempat lain utk buat investment

aku sgt suke area prima damansara ni
sbb sgt mudah access nk ke mana2
nak gi ikea , Ou KL sume dekat
jiran2 best..sume best la sana..

tapi xpe la..demi keselesaan sejagat, moh la kite pindah ek :-)

kenangan di prima damansara xmungkin dilupakan


18 comments:

mama tisya said...

tk sempt melawat umh lama ko dh pindah umh br nun jauh di sana...

MRS. K said...

sedih nak tinggal umah kan? banyak kenangan..

eLYies said...

kenangan semua tu kan syana

iduraz said...

cantik rumah yang ditinggalkan, awat tak haaq mau jual, leh kami beli..hehe

Iela Fazielah said...

cantiknyer rmh lama ko ni syana... nape xckp nak jual... leh aku invest guna loan aku bl rmh ni... aku suka kat dapur ko tu

AdanyaKauUntukku said...

have a new day in a new house Syana......

qemaishak said...

Tinggal kenangan...
Bina kenangan indah kat rumah baru pulak ye hehe

eT said...

tempat jatuh lg dikenang...inikn pulak tempat tinggal..huhu

rasp said...

mmg sedih nak tinggalkan...
byk kenangan...
tapi takpe...
tempat baru, leh buat kenangan2 terindah yg baru plak :D

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

sama rasa masa aku pindah dr kondo lama kami .. kondo tue sewa jer .. tp since awal kwin & deliver adam kt situ .. selamat berjiran ;-)

mummysyafie said...

salam..

mesti banyak kenangan terindah kat rumah lama ni kan. insyallah..kenangan tu akan berkekalan eventho masuk kerumah baru nanti

Dee said...

kenapa pindah ye? apapun..rumah baru pun mesti bestkan..

su su said...

memori indah itu sangat seronok kan syana...selamat ke rumah baru yaa

POSH76 said...

bessnyer umah dekat dgn IKEA

Gieyana said...

mmg cantik umah ko tue Syana..x per lah, nnt leh invest utk umah yg lebih besar k..

AlinNilsa said...

sayu lak bab2 nak pindah nie...

Nana said...

nampaknye
xdapat lg aku beraya umah ko kt damansara ni lagi kan hehe

[-suziey-] said...

ooo ko jual ek..emm dpt gk la aku pegi umah ko time open house raya dulu.tp time tu xkenal lagi..hehe