IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, June 14, 2011

Kawasan liputan

ooopsss tercepat sgt tekan publish post :p

ok pada yg tanya pasal kawasan liputan, untuk tempoh pengenalan ni
setelah bincang dgn org2 tertentu, ni kawasan yg Top Mom's Cleaning Services cover ek dgn harga minimum 3jam = RM50

- Lembah Klang
- Putrajaya
- Kuala Selangor

*mcm cyberjaya, KLIA tu jauh sgt takut tak tercover kos plak kan
sbb sabun & peralatan guna kitorg punya so customer da jimat kt situ
even guna sorg jek cleaner insya Allah kite jaga kualiti keje

*ada yg tanya ape dia bleh buat kan
dalam tempoh 3 jam tu kite ikut ape tuan rumah nak
kire ko guna abis maksimum la tenaga kakak cleaner tu
nk gosok baju ke kemas umah ke ikut mana yg lebih penting ko suh dia buat dulu

nak tau lebih lanjut pasal service atau nk booking time, ko call 2 nombor tu
yg tu org yg jaga bahagian jadual..
aku susah nk jaga jadual sbb takut ganggu keje opis aku kan

12 comments:

watyz said...

melaka x masuk liputan ek? kat umah tu ade sebakul nk di gosok + basuh. ekekekk

watyz said...

melaka x masuk liputan ek? kat umah tu ade sebakul nk di gosok + basuh. ekekekk

areina said...

alaa..kLia depan sket je dpda putrajaya huhu..xpelah pakai sabun and peralatan saya je hehe...actually saya nak panggil 2-3 bulan sekali je..nak perkhidmatan lap tingkap je..3 jam cukup tu..lain-lain boleh cuba kemas sendiri hehe..bolehlaa Syana ye.. :)

rasp said...

3 jam tu memang cukup le kalo utk umah ahkak yg sekangkang kera nie...
insyaAllah kalo akak beli umah besorrr skit & dlm kawasan liputan tu, leh le support u...
smoga sukses business u sis...

AdanyaKauUntukku said...

syana..insyaallah..nanti akak call ye...nak gak tuuuu..kemaskan umah mak akak

Nana said...

wah bagus ni
nanti aku nk rekeman kat kakak aku

mama_umar_maryam said...

apekate masuk Bangi sket,hehehe

ieda said...

wah bagus nie ..
kat ktn payah nak jumpe dik huhuhu

cik helena said...

kak kite rasa kite akan call jugak!mum tgh carik tu.hehe tp nak call akak jugak!hahaha

qemaishak said...

Tahniah kak..moga bisnes maju..InsyaAllah nanti dah pindah rumah baru kita colling2 ye:) eh kalau col akak direct boleh ke?

Dee said...

eh..sukanya..nti dee calling2lah ye..

su su said...

BAGUS NIE.....akan diwarwarkan nie