IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 22, 2011

Birthday Mama....

hahahaa sumpah lama gile kot gambar ni aku peram
sebab birthday mama 15 May lepas..heheheee

time tu aku still dok umah lama lagi..
mmg entry basi :p
takpe la janji ade update kan...

ok kesah disebalik birthday mama ni adelah....
time tu umah aku mcm tongkang pecah ok..mmg aku tgh bz nak pindah umah
tak caye??? tgk la umah aku time tu
mmg barang semak sana sini :p
tapi sebab kan birthday mama, aku dpt kelonggaran utk kuar poya2
syarul kemas umah angkat barang sorg2..hahaa *kejam*

lagi pun Iman tak brape sehat so xelok la dia dok dlm keadaan habuk2 gitu kan..hahahaa
alasan baik punyeeeee

konon nk buat seprise kt mama..hahhaa ok la fine jadi la sket2
jumpa mama tgh main boling...terer ok makcik ni


mama agak terkejut la jugak tgh2 main boling ngan Ejam & Wati ttibe dtg rombongan bawak kek..hahaa
tgh2 jalan tu badan Iman panas sket..teros tempek cool fever kt dahi



lunch kat sini :-)
kite tong tonggggg belanja mama
mama & kak phira

Ejam & adiq
hujung sana tu Mai, Wati & Yaya
yaya ni cousin kitorg..dia kebetulan tido umah aku mlm tu
sekali aku angkut dia folow celebrate bday maklang dia..

umi & Iman...ok bukan la aku kejam heret anak tgh demam bwk gi jalan
mula tu dia mcm da ok..ttibe dlm econ dedar sket badan dia
tp mmg segala ubat2 sume aku bawak..


Sesi bg hadiah..


Purse Bonia dr kak phira

aku mampu bg handbag hidung jek ;p



Bagus ok Mai ni..kumpul duit belanja sbb nk bg mama hadiah


dia bg clutch NOSE...

Ejam & wati

sepakat memberi mama traveling bag


kirenye tema hadiah tahun ni adelah bag :-)
*eh sadiq pun ade kasi hadiah..tp dia lagi hebat, bagi malam b4 tu..*


even lambat update entry ni tapi aku harap mama gembira pada hari tersebut
sebab kan babah xde kt KL, so kami anak2 sepakat bawak mama celebrate kt luar

:-)

7 comments:

Iela Fazielah said...

wah syana..melaram sakan mak ko pakai beg tahun ni anak2 bg... tp best la korang

watyz said...

hepi belated besday mama.. hehehe
waaa... dr beg kecik smpi ke beso mama ko dpt.
ranggi beb mama ko... :D

Nana said...

ehhee sme kasi adiah beg ek
bole gilir2 pakai utk semgu
ruged la mak ko
siap main boling
klw mak aku la mcm ni
dah lama weken je ajak g boling hahha

MrS. F!zA said...

fuiyoo best mama dpt hadiah byk..alah henbeg idung pon rege buleh tahan jgk..

clutch nose tu mak pon suka! leh bwk gi dinner

Dee said...

mama kau ke syana? muda seh..body pun cantik..bergaya sakanlah ngan beg2 yg ada tu..happy birthday makcik..

Gieyana said...

hepi belated birthday utk mama ko yer..
wahhh..makcik mmg nmpak muda sgt..:)

gee ryder said...

banyaknye hadiah mama dapat :)